cicimoric
Član
Ja ne volim bas zbog toga. Jeste da su resetke mnogo bolje po suvom ali ima kad se mora orati i po blatu kada su losije od punih dasaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Lala iz Banata@
Jer možda zbog ovog ne voliš rešetkaste daske?
Ja sam hteo da se osiguram i uzeo XM ali sam se zaje**o trebo sam uzeti M.
- - - - - - - - - -
Izeš posao kad strahuješ.
jedno pitanje ,gde nabavljate one sigurnosne šrafove u kvalitetu 10.9 ili 9.10.
Još nikad mi nije pukao ali bi hteo da nabavim neki u rezervi da imam.
Hehe...to nije slatina,bar kod nas...u iole mokru slatinu kada zapadnes,dzabe dizanje masine koju traktor vuce,ostaje se na mestu sa diferencijalom u njom...a kada zasusi nema te sile koja ce provuci masinu kroz nju,nesto garant puca....imam jednu njivu kroz koju se proteze,uh to je borba...a ovo sto ti ores deluje kao sasvim pristojna zemlja za nas atar...koji je takodje ne daj boze.danas gledam yta 1204 sa regentom 3 brazde...traktor mili,izuzetno se tesko ore,cima,traktor dimi,zabacuje-sreca pa smo zavrsili mucenje za ovu godinu.Slatina, klasična slatinska zemlja, lepljiva, crna k'o katran, na nekim mestima i bela u koju kad je vlažno propadaš 100 %, kukuruz ne uspeva uopšte, suncokret kako - tako, jedino pšenica, ovas, lucerka... Samo ova godina je 100 % naopaka, rasipa se i dosta se lako oralo. Pretprosle godine je Rus tu imao problema i sa 3x30 cm na nekim mestima. Prošle godine tu nije orano, samo je tanjirano za žito.
strasno koliko su skocili cene, znam da je vogel L 950 UN daske pretpluznjaci i tocak bio 1950e nov 2005g
nego lalo koje daske ti imas na vogelu? kako se vuku u laskim zemljistima i jesu li bolje resetkaste?
L950 sa UN400 daskama, najbolja kombinacija kod nas za Belarusa 820