Srđan.Sokol
Član
pravo dobar al bome i cena pravo dobra za sitne vocare i vinogradare bas se i ne isplati treba iskijati 17000e + pdv to je preko 20000e kad ce se taj isplatiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li gledao ove Solisove ima 20ks i 26 ks moze sa i bez kabine.Cena 20ks je 7800 eura bez kabine a 26-ica je 9800 bez kabine,ako oćeš sa kabinom to je još 2100 euraJa hocu da prosirim zasad kajsije na ukupno 3 hektara i treba mi jedan lepo vocarski sa kabinom.Imam tv 732 i 3 hektara bi bilo puno za njega a i za mene zbog nedostatka kabine a i odose ledja .Meni je problem naci neki nizi traktor ili traktor kome se lako skida kabina .Kada kajsije rode i treba prskati trulez ploda ne moze ni jedan proci sa kabinom.Onako nesto poput onog Hurlimana sto mi ode pre neki dan ,cini mi se da je malo nizi...Ne znam da li kupiti novi i cekati da drzava vrati 40%...Agt traktor,nov oko 21000 eur pa preko garancijskog fonda+banka izasao bi sa povracajem drzave oko 13-14 hiljada...Sto pitanja...Sa kabinom ne mogu prici blizu stabla zbog kotlaste krune kajsije pa i freza pipalica mora biti sa duzom ,,rukom''.Ima li neko predlog i neku ozbiljnu ponudu da prodaje dobar vocarski traktor?
Malo mi je to konja,imam jos par hektara zemlje pa bih nesto jace da mogu nesto uraditi i u ratarstvu poput spartanja,spremanja,neke lakse operacije od oranja. A i moj t.vinkovic ima preko 30 ks...Jesi li gledao ove Solisove ima 20ks i 26 ks moze sa i bez kabine.Cena 20ks je 7800 eura bez kabine a 26-ica je 9800 bez kabine,ako oćeš sa kabinom to je još 2100 eura
U kom zasadu koristite hurliman?Onaj hurliman je visok oko 220cm sa kabinom.
Malo mi je to konja,imam jos par hektara zemlje pa bih nesto jace da mogu nesto uraditi i u ratarstvu poput spartanja,spremanja,neke lakse operacije od oranja. A i moj t.vinkovic ima preko 30 ks...
- - - - - - - - - -
U kom zasadu koristite hurliman?
verovatno samo uski traktori
Ja sam se raspitivao ovih dana oko traktora i subvencija i verovatno ce se moci uzeti samo traktor koji je striktno u carinskoj deklaraciji (occ) zaveden kao vocarski.Inace gledao sam yto 454-nije los sa ec kabinom 13.200eur ali je previsok za mene,skoro 2.5 m i ne znam da li upada u vocarske traktore.Isto sam gledao Foton od 45 ks,slicno kao yto ali nema ec kabinu sa karbonskim filterima nego nesto drugacije.Visina isto problem.Ono sto mislim da je bolje od njih je mahindra 445(takva neka oznaka) i belarus 320.4.Cene su sve otprilike iste a mahindra je sasvim ok sa ec-lux kabinom koja se doplacuje .Mahindra je i najniza,oko 220 cm.Jedino ne vidim nigde da ima ovog belarusa ,,uzivo'' na lageru.Ono sto me je najvise zacudilo je to da kod yto 454 u obicnoj kabini dobijes vazdusno sediste a u ec kabini koja se doplati 2000 eur dobijes obicno mehanicko sediste.Neverovatno.Што мислиш? Можда ће неком требати за орах!