Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, potpuno nezavisno, ali pomoćna hidraulika i hidraulika poteznica ne može raditi u isto vreme jer ima samo jednu hidro pumpu. Isti sistem se može primeniti i na IMT-u, sve je isto samo što su na mom traktoru colovni šrafovi.hdraulika radi nezavisno od poteznica?
14 hiljada.Lepsi je uzivo nego na slikama,bar meni.
Ako se setiš nekada, da preneseš utiske kako se ponaša u brazdi, ako već bude i orao sa njim. I nama je u planu neki takav. Ostavili bi ferdzu, a ova dva prodali, ali se bojim da nije nizak za neko malo ozbiljnije oranje. Svideo mi se onaj lamborghini 660 što ima na polovnjacima. Jeste da nema kabinu, ali i više mi odgovara bez nje.
Kako ste zadovoljni sa njim? Radite li dosta sa njim u ratarstvu, pošto mi se čini da sam negde pročitao, da imate i nekog rusa? Sviđa mi se sto je kratak, ova linija kao što su same/lambo/hurliman mi deluju dosta duži. Ako se ne varam taj jd je 60ks?ma kakvi nizak, ja orem sa mojim jd 1745 a gume 20 tice