Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pritisak dok nekrene u rad je na 6 bara . Razmak između dva stabla na 2m drugom sporom postiže bez problema sa radnim pritiskom od 4 do 5 bara . razmak na 1,20 m nemože kompresor na fergusonu da postigne opadne na 2 bara gdeje klip usporen . A na 80 cm mora 1 spora i radi bez problema na 3 do 4 bara. Možda mi je i kompresor slab , traktor nikad ništa sem vodene pumpe nije dirano na njemu a 92 godište je . Prečnik klipnjače je 25 mm klipa 90 mm a dužina izbacivanja 270 mm.Svaka cast @juki. Koji je operativni pritisak i koji je precnik klipnjace cilindra ?
Bez moih radnih sati na ručno pomeranje ili veslo košta me oko 150 evra. sa pneumatikom blizo 500 e . Ali sve novi iz prodavnice za pneumatiku. Samo strugar za makaze njegov materijal uzeo 7.000 din@juki koliko izadje materijal za frezu. Onako okvirno da se sve kupi.
Iko???Pozdrav da li je imao ko iskustva sa frezom deljanin rot 700,ima li mana kako se pokazala i sve sto znate,svacije misljene dobro doslo
Kupio sam je prošle godine i jednom isfrezao voće sa njom, do sada nisam imao iskustva sa takvim frezama pa nema sa čim da je uporedim. Uglavnom robusna, čvrsta i radi posao, dali ima boljih pa verovatno (italijanske) ali su i dosta skuplje. Za moje potrebe oko 3,5ha voća ja sam zadovoljan. Jedini problem kod šljiva i kajsija zahteva traktor bez kabine to sad vijam...Niko. Kad kupim, ja ću pisati![]()
Koja je prednos ove vučne freze u odnosu na nošeni ili onu na fixnim točkovima ili klizačima?
Mislis koja je mana?Koja je prednos ove vučne freze u odnosu na nošeni ili onu na fixnim točkovima ili klizačima?
Kako godMislis koja je mana?
Apsolutno se slažem sa ovim.Samo tanjirača, ova koju Milan ima![]()
Odavno si ovo napisao, al nema vezeApsolutno se slažem sa ovim.
Nagrćeš, odgrćeš, brzina je neuporediva, lako se nabaci i nož za podsecanje korova na primer...
Ja imam i one tanjire za biodinamičku obradu sa zvezdom onom isto fin dodatak...
Još je kod mene na sredini traktora pregledna, pozadi kombinujem priključke freza, podrivači, tanjirača... Jedan prolaz mi završava sve, milina...