Vlagometri za žitarice

ma nikako ni sakim bolje i godinu dana da nemaš duže pa kad kupiš kupiš sam i miran si čovek veruj mi.Ja kad krenem sa kombajnom držim ga u njemu a kad idemo u obilazak u Nivu i gas.Mnogo znači i isplati se brzo jer vršeš sa najboljom vlagom i ne dočekaš da se presuši i obrnuto.

miroslav94 je napisao(la):
gde moze da se kupi vlagomer Wille 55 i koja mu je cena :bravo:
Vlagomer Wille prodaje Super-lab Beograd, 011 22 22 222. Koristim ga nekoliko godina. Vrlo malo varira kod vise merenja istog materijala, tako da ga mogu preporuciti.

Iskustva su generalno dobra, ali jedan odmah nije dobro merio pa sam kupcu dao svoj, pošto garancije nema. I moja zarada otišla ::lose::.
Ostali koji su kupili nisu davali reklamacije tako da mislim da su zadovoljni. Merenje je bilo realno i nije bilo nekih odstupanja ,mislim da su bili veoma praktični pošto su bili ubodni(sonda30-35cm). A za uzorak je dovoljno 1,5dl čaša od jogurta. Gledao sam ih na internetu kod proizvođača su sada oko 90 Eur.

i gledaj sad ovo,jedan pravili kinezi u prvoj smeni a drugi u drugoj smeni :haha:
s1kjdu.jpg

2n1wdjn.jpg

dal je neko upoznat sa ovim sa donje slike MT16,dal je dobar i dal se moze bazdariti,na oko isti Wile,mogu da ga kupim povoljno pa me zato interesuje,nesto povoljniji od wile,posto je clan Branko dozvolio reklamu ako nekog zanima ima dosta toga

danger je napisao(la):
dal je neko upoznat sa ovim sa donje slike MT16,dal je dobar i dal se moze bazdariti,na oko isti Wile,mogu da ga kupim povoljno pa me zato interesuje,nesto povoljniji od wile,posto je clan Branko dozvolio reklamu ako nekog zanima ima dosta toga
[/quote)

Dali postoji mogućnost da malo bolje prikažeš slike tog drugog koliko ja ovako vidim to su isti aparati sa različitim nalepnicama što se dosta često sreće na tržištu raznorazne robe pa nije isljučena mogućnost da je to i ovde urađeno.

Interesuje me dali neko zna gde se može kupiti najpovoljnije vlagomer Dickey-john (mini-gac), i ako ga neko ima kupljenog kako je zadovoljan sa njim.

Nazad
Vrh