vica022
Član
vidim matice zato sam i rekao da je blindirano. treba propratiti cev od razvodnika koja je za kipovanje .druga je povrat ulja. ja nemam cev pa nemogu reci koja je tacno jedino da vidim u katalogu ako ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bar je tako na Bealrusa... Mzoe da kipa u bilo koju spojku...Novi tip (traktor sa slike) nema dodatni rezervoar za ulje hidraulike.Zapremina je ista kao i kod starijih generacija.Dodatni rezervoar imaju dosta mladje generacije "Vladimireca" (VTZ 20-48A) Na levu cev namontirati prikljucak kipe.
Mnogo ste mi pomogli....sutra cu da stavim prikljucak,pa cu uzeti od druga kiperku da probam..... nadam se da ce da radi...?
nego,da li da dolijem jos malo ulja u rezervoar za hidrauliku,posto mi je na meracu na minimumu...? 
Evo ovako to funkcionise. Taj levi prikljucak kipuje jednosmerne klipove kad podignes rucku gore a spusta ih kad rucku das na plivajuce. Desni prikljucak kipuje isto tako samo ide rucka dole kad kipuje a spusta kad das na plivajuce. A oba prikljucka mozes da koristis istivremeno za dvosmerne klipove.
Ovom je od zime otpala boja.dodatni rezervar za ulje
http://fermer.ru/files/forum/2009/10/38447/sn850526.jpg
Nije ručni rad mada tako izgleda imao sam priliku raditi VTZ2048 na njemu je ugradjen fabrički dodatni rezervar ulja.Rucni rad... ????![]()
pa tako su napravljeni rusi da mi se čini da bih ja nešto nogama bolje napravio
šta da radimo kada je tako tu nemožemo ništa izmeniti koliko
toliko i