Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se ne varam po tehn. uputstvu original akumulator mu je od 140Ah (T 25A).Dukanac je napisao(la):Motor mi je super, a za alnaser ne znam..... Ovaj traktor nije palio na kljuc vec 5 godina.... Pa sam resio da to promenim..... Razmisljao sam da uzmem akumulator od 130Ah ali ako moze od 76Ah onda cu uzeti njega.......
mada 140 nisam siguran da moze stati po sirini jer uska je ona kutija gdje on stojiDukanac je napisao(la):Recite mi koliki akumulator je dovoljan da pali T-25?
To je tačno.savoris je napisao(la):original ide dva po 6V e sad neznam tacno koje amperaze
ali ja sam odgovorio na ovo pitanje
mada 140 nisam siguran da moze stati po sirini jer uska je ona kutija gdje on stojiDukanac je napisao(la):Recite mi koliki akumulator je dovoljan da pali T-25?
110 mislim da bi stao bez problema
nisam iz srbije ali mislim da je NS najsnadbjeveniji dijelovimaDukanac je napisao(la):Ima li negde u Srbiji da se kupe delovi za T-25?
Ne znam odakle si, inace kao sto napisa savoris u NS na najlonu i oko najlona imas sve delove za T-25.Dukanac je napisao(la):Ima li negde u Srbiji da se kupe delovi za T-25?