Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Нахрани свиње и ништа не дирај. Све је то ОК.Koliko sam ispratio - oko 2, možda malo ispod....
Na kućištu filtera goriva , gde ide cevčica za višak nafte ka diznama , ti je holender sa rupicom za odzračivanje ...Eto, te mi treba info ako neko zna - koji se šraf odvrće na pumpi visokog pritiska radi odzračivanja?
Uspeli smo nekako, upalili ga, sad videćemo kako će se sutra pokazati. Za ovo sam pročitao da se spominje više puta ovde na forumu, ali ja to ne mogu naći. Koji od ovih da proverim?Na kućištu filtera goriva , gde ide cevčica za višak nafte ka diznama , ti je holender sa rupicom za odzračivanje ...
Ume da se zapuši pa stvara probleme...
Tolika je koliko je projektovana...Mislim da sam je našao....pa to je rupica toliko malog promera da ne mogu ni iglu provući kroz nju.....produvao sam je, hvala na savetima, mogli su je napraviti većom...........
Bakarne platne ne moraš menjati, barem par puta...Di god krene sliniti - odma se menja gumica/bakarna platna, trudim se da ne bude umazan