.....da se nadovežem na tvoju priču.....
Svako proleće odradim ceo servis....ulje,filteri nafte,filter vazduha,centrifugalni,filter hidraulike,ulje hidraulika,ulje menjač,ulje čizme ili ti reduktori...znači sve. To odradim pre 20-ak dana i posle dva dana odem prskam voćnjak sve ok. Po dvorištu ga palio premeštao par dana sve ok ALI ( uvek to jebeno ALI ) jedno jutro pola 6 još mrak,krenem kod prike po ciklon i ne prođoh malo on trt trt trt stade!!!
Da ne dužim priču....sve probam što sam mogao ( na brzaka jer je i prika žurio na poso ) i nekako ga dobijem ali vidim nema daha i prođem još malo i stade opet. Zovem priku javljam kvar,odustajemo,ćao. Kući peške. Morao ćaletu da idem da registrujem kola ne znam gde ću pre i stignem oko podne da odem da vidim šta je traktoru. Krenem redom od drukalice i sve ok do izlaza iz filtera
Probaj tamo probaj vamo na sve sumnjam sem filtera stavio nove pre 10 dana. Probaj opet sve i neće. Izvadim filtere,odložim fino na put,vratim sve,nadrukam na drukalicu sve lepo,upali na čvrgu,turiram,pun gas,ler,pun gas radi ko sat.....kad sam šutno one filtere odleteli su u 5 ulicu mamu im **greška usranu i filterima i papiru. Šolje čiste sve čisto ko suza. I stare kad sam skinuo mogli su još tri godine da idu a u šoljama ni trunke prljavštine.
Toliko o kvalitetu delova. Za sada još uvek teram bez filtera a najverovatnije ću skinuti sve i preraditi na filter od golfa ili već nečega.