VLADIMIREC T-25

Tako cu I ja da uradim.Ali cu deblji lanac da stavim I sigurno cu ceo krug da napravim od nekog debelog lima.

Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka

Dobrodole kolko ti je dugacak taj vucnik na polugama.Planiram da napravim za prikolicu.

To je neka poluga od Zetora, rekao bih, nznm, ili od nekog "Rusa" , jbm-li ga, kupio na Vašaru u Rumi, za meni, "prihvatljivu" cenu, pa napravio vuču za prikolicu s jedne strane, a sa druge, samo kontra, vuča sa kuglom za auto prikolicu....
Druga kategorija kačenja....
Ajd' izmerim sutra kad se vratim s posla, ili neki naredni dan, nemoj zamjeriti, kad "ugrabim" vremena, u poslijednje vrijeme mi je to "salto-mortale", taj prokleti nedostatak vremena...

Poslednja izmena:
Resio sam da operem traktor.Sta mi predlazete da koristim da skinem zapeklo ulje.Probao sam samo vodom ali nece.Vlasnik ga nikad nije oprao od ulja I blata.I jel smem da skinem I da operem onaj poklopac sto vodi vazduh do cilindre?

Kupi u prodavnici rernoper, ili ti sredstvo za pranje rerni i šporeta, našpricaj, ostavi malo koji minut, i sa dobrim peromatom udri...

Или нека много јака машина за прање. Скида масноћу. И фарбу. Или кућна варијанта прашак за прање веша, стара четка за рибање и удри.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Znaci:prasak,odmascivac rostilja, cetka.Imam I neki stari odmascivac za motore pa cu redom da pokusavam pa sta skine skine.Hvala!!
Jel smem da skinem onaj poklopac sto vodi vazduh do cilindre pa da ga operem?

Skini i poklopac i operi i cilindre a pogotovo glave . Navuci najlonsku kesu na alternator na anlaser i vazdusni filter. Dzabe ovo pisem Ti si ga verovatno vec opro.

FAMIN je mama za masnoce i prljavstine, al je skup kao djavo. Bilo ga je ranije na NIS-ovim pumpama, ne znam da li ga jos ima u prodaji.

Juče sam izmenjao gume na mom Vladimircu, ima i slika ali ne umem da postavim sa telefona. Ako neko hoce neka mi u pp posalje svoj mejl ili br telefona ako ima viber pa cu mu poslati slike a on neka ih postavi ovde.

Ne znam 😊. Nisam ništa dirao, a ni premeravao. Traktor je takav kupljen pre oko pet godina, 30km od mene, od čoveka koji ga je kupio novog. Tereni su nam isti, poslovi su nam isti i ja pravo da ti kažem niti sam obraćao pažnju na to niti sam primetio da mi šta smeta.
Koji je razmak kod tebe? Čemu bi mogao da smeta ovaj razmak na mom traktoru?

Kod mene su zadnji tockovi 1,5 a prednji 1,4.Samo ne znam dal moze da ore sa tom sirinom.Jos nisam pokusao da orem pa ne znam.
Koliko kostaju gume I koja je marka?U prolece cu da kupim sve 4 nove pa me zanima cena.

Ore normalno. Imam plugove imt 756vk. Zadnje su rumine 12ice, nepune 23h komad, a napred trajal 6.00 16, 5500din komad. Napred sam se odlučio za trajalke jer se rumine probuše čas posla na crni trn. Takav je teren kod mene.

Jel moze sa plugom od 10 cola?Trajalove su bolje zato sto su kao plasticne I teze se istrose a zadnje su pun pogodak.I ja cu zadnje 12tice.Znaci 60 hiljada da spremim :|

Zasto mi krci menjac dok saltam u hodu?Kad saltam u mestu ne ali u hodu da.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh