Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je Home made,ko nezna engleski to je :drzim ga u ruci:Kakva je to sexi kabina
Stavi 6.00 16. Ja imam liniske kama ruske.Pozdrav svima.Recite mi koje dimenzije guma idu na pred na vladimirca?Hocu da kupim prednje originalne njegoe gume .Na zadnjim tockovima imam dnanaestice,ali nisam zadovoljan njima,bolje mi se traktor ponasao sa jedanaesticama.I nikome ko radi transport i gde ima brda ne bih preporucio da stavlja 12 ce gume na vllatka u visokom podesavanju.Jednostavno to je traktor od 30 kona i njemu su 11 ce i vise nego dovoljne.znaci hocu da ga vratim nazad na 11 ce,koje bi onda trebale dimenzije biti napred?Uvek sam stavljao od transportera nekog prednje ali nije to to.
Prednje gume su (kako ti i rekoše kolege) 6.00-16 a zadnje su 10-28Pozdrav svima.Recite mi koje dimenzije guma idu na pred na vladimirca?Hocu da kupim prednje originalne njegoe gume .Na zadnjim tockovima imam dnanaestice,ali nisam zadovoljan njima,bolje mi se traktor ponasao sa jedanaesticama.I nikome ko radi transport i gde ima brda ne bih preporucio da stavlja 12 ce gume na vllatka u visokom podesavanju.Jednostavno to je traktor od 30 kona i njemu su 11 ce i vise nego dovoljne.znaci hocu da ga vratim nazad na 11 ce,koje bi onda trebale dimenzije biti napred?Uvek sam stavljao od transportera nekog prednje ali nije to to.