Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je padao posle remonta pa sam prebacio crevo na drugu rucicu i sad dize normalno a spusta na plivajuce. Prva rucica mora da stoji na plivajuce. Stajao setvospremac podignut celu noc i nije pao ni centimetar.
U zavisnosti od polozaja reduktora i visine i poluge moraju zauzeti drugi polozaj. Na slici skroz levo rupa idu poluge ako je u skroz niskom podesenju. Na srednju rupu idu u srednjem podesenju visine kad se reduktori zakrenu za 45 stepeni ko kod Sit/ anprca.E sad spoljasnji ili unutrasnji lanci bi trebali da imaju uporu u osi sa ovim kacenjem poluga da prilikom podizanja i spustanja nebi pretego i pukao lanac u nekom polozaju.Za unutrasnje spanere postoji dobro resenje i bilo je negde na slikama U profil na sredini gde se svi lanci zakacuju a krivina ide ka dole i nesmeta kardanu. Najlakse fi 200 mm cev debelozidu naci parce i preseci na pola po duzini i eto resenja
Evo ti resenje za unutrasnje lance
Послато са SM-G361F уз помоћ Тапатока
Svidja mi se poteznica. Hteo bih da napravim nesto tako. Od cega ti je ta poteznica?
Ako bi hteo da slikas neku sliku malo izbliza s leva s desna ( da vidim kako si je montirao ) bio bih ti veoma zahvalan
Bice mi jedino zajebano sto cesto koristim kardan za atomizer pa ce biti cesto i turi skini turi skini
Na "zahtev" Člana Pole t25 postavljam slike fiksne poteznice...
Ako je potrebno (ili ako vam se "sviđa") "uzeću" mere, i napisati dimenzije...
Pole, preporučena mesta gde se kače poluge, su definisana u Priručniku, i nije svejedno, ako ti je traktor u niskom ili srednjem položaju, poluge (bi trebalo) da stoje u tačno utvrđenim rupama na nosaču, prvim, srednjim, gornjim...
Isto tako, i položaj toplinka u rupama na nosaču...
Pročitaj Uputstvo, strana 45 i slike 63,64 i 65...
Možda zbog toga imaš problema pri kačenju, konkretno u tvom slučaju, atomizera za prskanje voća...
Pa ti smetaju razni drugi uređaji na traktoru...
Nece praviti vecu silu nego naprotiv jaci ce biti za podizanje nego moze se desiti da ti previse pridje atomizer traktoru ili da bude dugacak kardan .kad budes podizao polako i prati da nesto neotkines
Za prilazak ima mesta jedino da li bih ja mogao da se uvucem da otkacim lance jer i sada prolazim na kant.
A kardan fala bogu ima duzine tako da ima odakle i da se skrati