VLADIMIREC T-25

mislim da i na prazno da spusti ili podigne rucicu za kipovanje trebalo bi da se cuje promena zvuka u pumpi i sigurnosnom ventilu kad je preopterecen. moze se desiti malo dok nenapuni cilindre uljem da zeza.sem prelivnog [sigurnosnog ] ventila nema sta drugo ako je pre radilo normalno.treba ga vijkom izvaditi skroz napolje i ocistiti leziste ispod fino.a lako se moglo desiti da nisu gumice na cilindru slozene dobro pa ulje samo kruzi. redom probati

pozdrav. UPOMOC IMAM PROBLEM SA HIDRAULIKOM. vladimirac je 90 g. izvadio sam grejanje iz kabine izbacio onaj ventilic iznad pumpe menjao gumice na klipu i od tada ne radi odnosno dize samo na prazno, ocistio filter, ocistio ventil na razvodniku, skidao pumpu i nikako. Kada na leru ukljucim za podizanje i stanem na poluge one pocinju da padaju. Intersuje me kako ispitati pritisak bez manometra i gde se povecava pritisak ulja i kako. POMAGAJTE.
Taj ventil sa pumpe nisi trebo vaditi neznam zašto si ga diro taj ventil služi da se isključi iz rada hidrauluika a da pumpa i dalje radi i u zimskim uslovima kada je hladno da se ulje ugreje (razbije) da pumpa ili instalacija ne nastrada kada je isključen peraje na njemu treba da je usmereno prema zamajcu vrati to nazad .

- - - - - - - - - -

Grejanje u kabini se napaja sa povratnog voda iz razvodnika

Pa da cujemo ko je najvise od clanova bio od koristi? Salu na stranu, kako je resen problem?

kada sam menjao mazetnice one dvena razvodniku od rucki za hidrauliku i kipu skidao sam poklopac onaj sto poklapa osovinice za dizanje i spustanje posto imam problem sa plivajucim polozajem nece rucka da ostane stoji utom polozaju ja sam tu osovinicu okrenuo za 180 stepeni i zbog toga sam izgubio pritisak na hidr. i dizanje i spustanje. I sad opet rucka u plivajucem polozaju nece da se zadrzi. Nadam se da sam bio jasan ako nisam pitajte dodacu objasnjenje a vi meni objasnite kako resiti ostatak problema za rucku

I druga rucka ima dva izvoda za podizanje i spustanje samo sto su razdvojeni. Jedna cev je pored hid. klipa sa leve strane a druga je iznad hid. pumpe ili je na tvom traktoru negde drugdje izvedena. Treba ti i malo duza gumena creva da bi doveo ulje do klipa.

Traktor radjen za americko trziste ::svaka cast::

Belarus-250AS-vintage-tractor-restoration4-500x375.jpg

Ma kosio je on sa tom rotacionom 101%... Kod mene redovno kose sa SIP 135 (dva diska) sto mislim da je teze nego sa ovom... :sta:

Kosio sam malo koliko da ga probam da li moze da kosi,kosi sa njom bez problema ne konstantuje je,a sediste je udobno zajebalo vek.Slim se,promenicu ga u najskorije vreme.:ppozdrav:

Vladj- Ja sam mislio da si ti postavio Vladimirca F117 (nevidljivog) za Americko trziste zato nisam nista komentarisao... :haha: :ppozdrav:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh