MIRKOPOZEGA
Banned
Petrovo druze,nisam te pitao,koju rasu ovaca ili rase ti gajis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok.to postujem,ti znas svoju racunicu,samo ne ovolim da se toliko ta rasa uzdize u odnosu na ostale,ti si dobio dzabe hranu i naravno da ti se isplati.Upravo tako Petrovo u ovakvoj pasi im ne treba nista davat sa strane jer sve imaju u travi View My Video ni ne vide se ovce od kvaliteta biljnog prekrivaca sva ova pasa je meni djabna nesto imam svoje zemlje a ostalo su napustena sela i drzavna zemlja ne placam nikom nista i zato mi se isplati drzati vlasicku ovcu..

A pogledaj sto sam danas za 15 eura kupio ovnica od cobana sa Manjace. Dosli nedaleko od moje kuce sa 500 ovaca. Pa mi ponudili da ga kupim, ovca ga ne moze hraniti. 7 dana je star, a majka mu je extra, zuckasta, smedje glave i bas velike i debele rogove ima, bas krupna. jedino mu je rep pokratak. Ovu ovcu garu sto sam htio zasusiti nastavicu dobro hraniti, da moze malisa da sisa. jbg morace jos dva, tri mjeseca da doji! Koliko dana ga moram pustati da sisa svaka 2 sata, znaci danas mu je 7 dana, tako kaze ovaj od kog sam ga kupio.?