entuzijasta
Banned
ali ti bato dekas silazu koliko sam razumeo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dajem silazu, silazu dobijaju ujutru i sa njom pomesana mala kolicina kukuruza, ne dobijaju velike kolicine silaze nekih 2 kg po grlu prosek i posle toga dobijju kukuruzovinu, uvece dobijaju malo kukuruza, lucerku i sojinu slamu. Ako bude bilo potrebe u vecernji obrok cu uvesti i suve repine rezance posto nisam bio u mogucnosti da nadjem sirove.ali ti bato dekas silazu koliko sam razumeo
Kako onda nevalja meso Virtemberga a valja meso Sjenicke ili druge oplemenjene pramenke(koja je samo zadrzala boju u odnosu na stari tip).
Da li je iko ikada probao meso cistog Virtemberga ili samo prica da bi pricao.
Ono sto je Simentalac u govedarstvu to je Virtemberg u ovcarstvu.
To je iskustvo farmera sa podrucja Durmitora a to nije malo podrucje, a i slicno sam cuo u od par odgajivaca sa podrucja Tivta.Ja ne znam dali ovde ljudi na forumu pisu samo da bih pisali i da bih se videlo da postoje, a nemaju sta pametno da kazu, ovih dana mi se forum smucio od gluposti, ali na ovo vise nisam mogao da precutim, kolega da niste mozda mislili ko jednom nabavio W u stadu nece ga nikada vise menjati.
Ako nije tako demantujte nas primerima, slikama i dokazima, evo primer u korist W je kolega @Vojvodjain koji ovce drzi u ekstezivnim uslovima, ako ste iole pratili temu Ovcarstvo videli bih to. Pa ja ne znam dali ima jedna rasa da se bolje aklimatizovala od W na nase uslove, pored IDF-a?
ZAto kolega molim primere, slike i dokaze, molim vas demantujte me, kao i ostale clanove na temi W, bio bih vam zahvalan, a pustiite prazne price i price rekla-kazala.
Pozdrav