Mozda ali ona je sitnija i ima manje soka,ja pravim od Cacanke i zadovoljan sam jer od 100 kg kupine dobijem oko 75-80 l vina,isto je izvanrednog ukusa i boje.Potrazicu u nekoj radnji ovo tvoje da probam.Hvala na informaciji za masini za cepove.Gde nabavljas buteljke i po kojoj ceni ako mozes da mi kazes,u Paracinu sam ih placao u staklarskoj po 27din0,75 ali su drugacije od tvojih po obliku.Imalo je i malo jeftinijih ali su mi ove zapale za oko.Pozdrav.
Post je spojen: [time]1283966060[/time]
Mozda ali ona je sitnija i ima manje soka,ja pravim od Cacanke i zadovoljan sam jer od 100 kg kupine dobijem oko 75-80 l vina,isto je izvanrednog ukusa i boje.Potrazicu u nekoj radnji ovo tvoje da probam.Hvala na informaciji za masini za cepove.Gde nabavljas buteljke i po kojoj ceni ako mozes da mi kazes,u Paracinu sam ih placao u staklarskoj po 27din0,75 ali su drugacije od tvojih po obliku.Imalo je i malo jeftinijih ali su mi ove zapale za oko.Inace proizvod ti deluje bas svetski.Pozdrav.
Post je spojen: [time]1283998804[/time]
Mozda ali ona je sitnija i ima manje soka,ja pravim od Cacanke i zadovoljan sam jer od 100 kg kupine dobijem oko 75-80 l vina,isto je izvanrednog ukusa i boje.Potrazicu u nekoj radnji ovo tvoje da probam.Hvala na informaciji za masini za cepove.Gde nabavljas buteljke i po kojoj ceni ako mozes da mi kazes,u Paracinu sam ih placao u staklarskoj po 27din0,75 ali su drugacije od tvojih po obliku.Imalo je i malo jeftinijih ali su mi ove zapale za oko.Inace proizvod ti deluje bas svetski.Pozdrav.
[/quote]
Post je spojen: [time]1284031377[/time]