Video igre sa temom poljoprivrede

fsscreen20140116135749.png
[/IMG] :D

Molio bih za pomoc,ove mape su sve zipovane a ja ne umem da ih ubacim u igricu,pa ako moze malo objasnjenje?::sramota::

- - - - - - - - - -

Molio bih za pomoc,ove mape su sve zipovane a ja ne umem da ih ubacim u igricu,pa ako moze malo objasnjenje?::sramota::

Prvo pogledaj da u tom zipu nema pak odnosno da nije upakovano više zip fajlova ako nije onda to komplet tako kako jeste stavi na sledeću lokaciju:
C:\Users\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods
u to mods tu kopiraš mapu i to je to kad pokreneš igru ideš novu karijeru i ponudiće ti da biraš koju hoćeš mapu.

Pozdrav

Šta neće nerazumem ako je mapa ok uradi se kako sam rekao i mora da radi ubacio sam na taj način preko 100 mapa i svaka je radila bez greške

Ma i ja sam cesto tako ubacivao mape,nekad uspe nekad ne.A sad naprimer kad ubacim neki mod preko 40 mb i odem da kupim taj mod on me izbaci iz igrice sta li to moze da bude?

Ma i ja sam cesto tako ubacivao mape,nekad uspe nekad ne.A sad naprimer kad ubacim neki mod preko 40 mb i odem da kupim taj mod on me izbaci iz igrice sta li to moze da bude?

Moze da bude da ti taj mod ne valja.. ima ih dosta odradjenih pa nisu bas kompatibilni sa igricom jako koci sa nekim modovima ili kao taj tvoj skroz izadje iz nje.. kad skidate modove procitajte malo komentare ili mozda ako imaju ocene pa se na osnovu njih orjentisite.. i naravno samo sa nekih proverenih sajtova a ne da sa modom skines i 10 razlicitih virusa :ppozdrav:

Ali velika greška je vezati se samo za modhoster na njemu ima veliki broj modova ali takodje ima i veliki procenat njih koji su neispravni što reče Nikoli obavezno pročitaj komentare pa ćeš znati unapred da li je dobar ili nije a ne kad obori igru onda nagadjaj šta je.

Ima tu raznih stvari koje mogu da zezaju... mozda konfigurcija racunara, mozda kompatibilnost sa nekim drugim modovima.. ja sam davno igrao to pa sam i zaboravi sajtove za skidanje ali u principu sam uvek imao problema kad sam skidao neke ne proverene modove sa nekih manje poznatih sajtova...

Nazad
Vrh