Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji ti je ovo razmak u redu a koji izmedju redova
Da li u okolini Smedereva ima siguran otkup nekih konzumnih sorti višanja,kao što je Šumadinka ili neka druga ,jer bih posadio neku takvu sortu??60 ari je mala povrsina za Oblacinsku visnju. ja bih pre tu isao sa konzumnim sortama visnje.
Ima dosta hladnjaca i idu sve konzumne sorte, kako u hladnjacama tako i na kvantaskoj pijaci. Potrebno je samo da imas kvalitet.Da li u okolini Smedereva ima siguran otkup nekih konzumnih sorti višanja,kao što je Šumadinka ili neka druga ,jer bih posadio neku takvu sortu??
Naravno da ima u Udovicama bar 3-4 jaca otkupljivaca ne bih da ih reklamiram raspitaj se tamo.Da li u okolini Smedereva ima siguran otkup nekih konzumnih sorti višanja,kao što je Šumadinka ili neka druga ,jer bih posadio neku takvu sortu??
Bakar kad opadne vecina lisca
Kada tokom sezone vidis da od silnog lisca vise ne prskas kvalitetno jer su velike i pune grana...ili vidis da vise nema organizacionog smisla (previse posla, vode, vise odlazaka za jedno prskanje itd).
Okvirno je to mozda vec i treca ili cetvrta godina. Zavisi od napretka. Shvatices i sam.
Gde si kupio sadnice,jel sa računom zbog povraćaja,ako ga ima,po kojoj ceni,na kom razmaku si sadio,eto neka osnovna pitanja pošto razmišljam debelo da i ja posadim nju.Oblačinku već imam,ali za Šumadinku ima toliko suprotnih komentara,tako da sam u velikoj dilemi.
sumadinka 1 god.
Gde si kupio sadnice,jel sa računom zbog povraćaja,ako ga ima,po kojoj ceni,na kom razmaku si sadio,eto neka osnovna pitanja pošto razmišljam debelo da i ja posadim nju.Oblačinku već imam,ali za Šumadinku ima toliko suprotnih komentara,tako da sam u velikoj dilemi.