Višnja

I ja se to pitam al tako kažu stručnjaci. Imaš na you tubu emisije Dobra zemlja što vodi ludi Davidović i "alhemičari" što vode plantaže višanja kažu tako.

- - - - - - - - - -

Preporučuju i SAVANUR. On je u balonu od 5 litara skoro 10000 din. Litar ipo do dva na hektar.

I ja se to pitam al tako kažu stručnjaci. Imaš na you tubu emisije Dobra zemlja što vodi ludi Davidović i "alhemičari" što vode plantaže višanja kažu tako.

- - - - - - - - - -

Preporučuju i SAVANUR. On je u balonu od 5 litara skoro 10000 din. Litar ipo do dva na hektar.

Savanur nikako ne moze biti 2000din/l onda se tu neko debelo ugradjuje. Okreni jos nekoliko dobavljace i naces na 1400din sigurno po litri.
Inace to sredstvo je odlicno za gusenice dok za vasi je bolji neki neonikotinod, tipa Mospilan ili kopije.

Savanur je prihrana ne insekticid. To sam našao kod nas u apoteci po toj ceni,sigurno ga ima i jeftinije.
Kako god skup je.

Ima li neko da ogradjuje Voćnjake imam 1.7 ha u okolini Rume treba mi neko da ogradi da vidim koliko košta?

Sent from my iPhone using Tapatalk

1c3fccdaa1b0c13a508fbe3ee7dda04f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sloba31 predpostavljam da imas neku erdi, sumadinku, koja podloga, razmak, piramida il vreteno?Trazim al nmg nista o njima da nadjem

Sloba31 predpostavljam da imas neku erdi, sumadinku, koja podloga, razmak, piramida il vreteno?Trazim al nmg nista o njima da nadjem

Mislio sam do ove godine da imam erdi ali nazalost prevario sam se. Rasadnicar mi je uvalio neku sortu slicnu oblacinki pa sam je pre 3 nedelje prekalemio na sumadinku. Zasad je na 4 x2,5, piramida je bila u pitanju a bice i ponovo. Podloga je trebala da bude magriva ali i tu me prevario pa sam dobio kolt.
Ali glavu gore bice to dobro. Samo strpljenja. Ne vredi nervirati se.

Ima li kod od vas erdi visnju i kako mu se generalno cini?Pored oblacinske posadio bih i erdi (na 12km mi je otkup tako da nije strasno) samo me zanima vase misljenje o njoj,dal je bolje na divljoj tresnji da bude ili na magrivi i slicno,hvala

Posadio bih višnju na oko 1h. Ima li ko kakav predlog kada sadnja koju vrstu...imam oko 1.2h dunje u trećoj godini pa se polako snalazim. Probao bih sada višnju....hvala unapred

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Nazad
Vrh