Vesti-novosti-obavestenja

Не мора да буде велика, трактор се лако избаци из равнотеже.....још ако је неки лакши, тек онда.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
https://www.espreso.rs/amp/478743/c...-ovo-moze-da-se-desi-svakome-pregadno-je-foto

682159_unnamed_ff.jpg
 
Није немогуће. Меса сумњивог порекла има свугде и на велико се лако прогура. Док је пик бечеј био жив нерешив проблем је био одношење угинућа односно њихово комадање и одношење. Све велике фарме имају проблема са тим са времена на време.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
 
Možda nam sleduju neke packe zbog neispunjavanja potpisanih obavza oko smanjenja emisije štetnih gasova pa se zato uvodi eko taksa.

Kostolac B najveći je zagađivač u regionu, uprkos postrojenju za odsumporavanje

Termoelektrana Kostolac B je sama emitovala više sumpor dioksida nego što je dozvoljeno za ceo region uprkos tome što je to jedina termoelektrana u regionu koja ima novo postrojenje za odsumporavanje – navodno pušteno u rad još u julu 2017. godine. Kineska firma CMEC (eng. China Machinery and Engineering Corporation), koji je instalisala postrojenje, trenutno gradi i novi blok Kostolac B3.

“Ostaje nejasno šta je pošlo po zlu sa investicijom u odsumporavanje za Kostolac B, ali hitno treba rešiti situaciju,” naglasio je Kalmar Zvezdan iz Centra za ekologiju i održivi razvoj (CEKOR), “Kako je moguće da ista firma izgradi novi blok Kostolac B3 dok postrojenje za odsumporavanje koje je već izgradila na istoj lokaciji nije funkcionalno više od 2 godine nakon završetka radova?”

“Zemlje Energetske zajednice su imale čak 12 godina da se usklade sa graničnim vrednostima iz Direktive o velikim ložištima, pa je neshvatljiva i za svaku osudu činjenica da su vlasti iz regiona ovaj problem zapostavile. Obzirom na zdravstvene štete koji uzrokuje zagađenje vazduha, investicije u smanjenje emisije ili zatvaranje termoelektrane nisu samo pitanje pravne, nego i moralne obaveze,” zaključuje Ioana Ciuta, koordinatorka za energetiku iz mreže CEE Bankwatch i jedna od autorki izveštaja.
 
Ma ovo je već prošlo..nema tu više kritične mase..samo je pitanje da li će da razlože na rate ili sve odjednom? stočarstvo + dimnjak oko 1200 + seča šume i korišćenje drva= klasičan harač

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
 
Da li je ovo uopste realno ?
 
Кад бих имао те "паре", сигурно не бих куповао њихово држављанство

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
Samo 6 000 bitcoina-a hahaha :haha: .Ovo moze samo biti jos neki od mnogobrojnih bezveze nalupanih tekstova,prica ,ili je greska u pisanju.1 Bitcoin kosta trenutno cena .
 
Nazad
Vrh