Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolika je cifra za "odvodnjavanje"?ognjen74 je napisao(la):svaka cast pokrajni u kojoj zivim , pocela je administracija vredno da radi .
Upravo sam dobio "novogodisnju cestitku" naknada za odvodnjavanje za teritoriju AP VOJVODINE i to retroaktivno za 2008 i 2009
Bilo je svasta....peto1 je napisao(la):A letos kad se trebalo navodnjavati kanali su bili suvi a prevodnice zavarene da ne bi neko kojim slucajem zalivao svoju njivu. Govorim za Adu to bi i mityoo trebao da zna.
Jel znaš neke detalje oko toga pošto sam ja samo načuo koješta iz nepouzdanih izvora a lično me nije doticalo jer ionako nemam uslova za zalivanje!peto1 je napisao(la):A letos kad se trebalo navodnjavati kanali su bili suvi a prevodnice zavarene da ne bi neko kojim slucajem zalivao svoju njivu. Govorim za Adu to bi i mityoo trebao da zna.