Vesti-novosti-obavestenja

[FONT=&quot][h=1]Novosti: Gas poskupljuje skoro 15%[/h]Beograd -- Srbijagas je obavestio distributere gasa u Srbiji da će taj energent poskupeti za 14,02 odsto, pišu današnje Večernje novosti.
IZVOR: BETA PETAK, 27.01.2017. | 09:58
9293319265880ed93f2239339628409_w640.jpg

Foto: Thinkstock​
[/FONT]

[FONT=&quot][h=5][/h][/FONT]
[FONT=&quot]Po novom cenovniku, koji treba da odobri Agencija za energetiku, gas za domaćinstva koštaće 46,48 dinara po kubiku, sa PDV-om.[/FONT]
[FONT=&quot]U Agenciji je za Novosti rečeno da još nisu dobili zahtev za poskupljenje gasa.

Gas je u u Srbiji u martu prošle godine pojeftinio za 11,8 procenata zbog nižih cena na svetskom tržištu, a poskupljenje je usledilo u oktobru, a zatim i u decembru, kada je kubik koštao 30,13 do 33,15 dinara.[/FONT]

Mislim da te uslove postavljaju i Smedersvskoj zelezari jer je drze Kinezi.
To je tacno.Ako se ne varam,svake 2 nedelje se mora podnositi izvestaj EU,o poslovanju.EU se plasila da Kina ne koristi Smederevo za prodaju svog celika proizvedenog u Kini,koji je dosta jeftiniji.Postavlja se pitanje,zasto su Kinezi i kupili tu zeljezaru,kad imaju dovoljno i to jeftinog celika.Neko ce tu nekog ......:osmeh: Ja tipujem na Kineze :haha:

Novosti: Gas poskupljuje skoro 15%

Beograd -- Srbijagas je obavestio distributere gasa u Srbiji da će taj energent poskupeti za 14,02 odsto, pišu današnje Večernje novosti.
IZVOR: BETA PETAK, 27.01.2017. | 09:58

Foto: Thinkstock​

Po novom cenovniku, koji treba da odobri Agencija za energetiku, gas za domaćinstva koštaće 46,48 dinara po kubiku, sa PDV-om.
U Agenciji je za Novosti rečeno da još nisu dobili zahtev za poskupljenje gasa.

Gas je u u Srbiji u martu prošle godine pojeftinio za 11,8 procenata zbog nižih cena na svetskom tržištu, a poskupljenje je usledilo u oktobru, a zatim i u decembru, kada je kubik koštao 30,13 do 33,15 dinara.
Danas je Bajatović demantovao ovu vest.O mogućem poskupljenju ćemo biti blagovremeno obavešteni.

Slusam malopre radio i neku emisiju agrodan, e sad pazite vest, zbog nize cene derivata u bosni, inspektori ce kontroisati reyervoare poljoprivrednicima prilikom setve, ako nemaju markere u gorivu sledi kazna,E bas bi voleo da naletim na tog k,,onju koji ce da mi gleda u rezervoar.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh