Vesti-novosti-obavestenja

Eh, konacno i to povecanje, znacice makar za benzin ako za nista drugo, sirotinja treba se pomoci, zalosno je da ne dobiju tih 10 %, bili bi smo gresni ako bi ih kritikovali, jer oni su ti koji jasu konja a ne konj njih!!!

Sukob 2 grupe zapocet sitnim carkama,pa pre godinu dana jedno ubistvo,zatim sad u proslu subotu dvojica iskasapljena i sinoc ovo.Jos malo ko na divljem zapadu.

[h=1]KRVAVA TUČA U BAVANIŠTU: Nožem izbo mladića u rame, pa mu odsekao deo uva![/h] Crna Hronika 09:12, 21.10.2014.
Autor: E.K.
Vladimir N teško je povređene kada ga je tokom tuče napao osumnjičeni Alen J, koji ga je nožem najpre ubo u levo rame, a zatim odsekao deo ušne školjke
KOVIN - Vladimir N. ( 21) teško je povređen u tuči koja se dogodila u ponedeljak uveče oko 22 časa u Bavaništu kod Kovina.
Kako Kurir saznaje na Vladimira N. u tuči nasrnuo je Alen J. (36) koji ga je nožem ubo u levo rame, a zatim odsekao deo leve ušne školjke.
Posle kravovog obračuna napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, a teško povređenom Vladimiru N ukazana je lekarska pomoć.
U toku je potraga.

Још је давно Хенри Кисинџер (Henry Kissinger), амерички саветник за безбедност рекао да је нуклеарно наоружање као вид ратовања мало незгодно јер уништава инфраструктуру, зато су пронашли боље решење за "непослушне".
http://www.radiosrpska.com/#!Prevar...ara/cilx/69E563FE-6E3E-4C8A-8125-50FED865378A

Nek ona svoju decu hrani time,a ne da uzme pare,a tudja da jedu tu posast savremenog covecanstva.

Pa o tome i ja pisem, ali na zalost izgleda da nas druze moj niko nista ne pita. Vazno je da smo na putu evropskih integracija.::jako_besan::

Cincarski zakon,Nije bitno ko će da vrati samo da se meni vrati moje a ti se posle tužakaj da povratiš svoje.:zli:

Zima će biti blaga, a ne najhladnija u sto godina - izvor rs.n1info.com

Informacija o tome da će predstojeća zima biti najhladnija u poslednjih 100 godina je neproverena, tvrdi Đorđevićeva. "To je totalno izmišljena informacija i onda je svi prenose bez ikakve provere. Niko to nije proverio pre nego što je objavio. Ko su ti britanski meteorolozi u toj informaciji, ne postoji ime niti institucija i svake godine se ista priča dešava", rekla je Đorđevićeva.

Ona je istakla da ti meteorolozi, najverovatnije, uopšte ne postoje, a ako su i davali izjave možda se to odnosilo samo na Britaniju.

Đorđevićeva je podsetila da se i prošle godine pojavila neproverena i netačna informacija da će zima biti najhladnija u poslednjih 1.000 godina.

Tražio sam ja te vesti na sajtovima novina, za prošlu "najhladniju" zimu i za ovo "najsušnije" leto u najavi, ali kad vide da su bezveze lupali gluposti obrišu oni to.

Kolega Kimi je to lijepo objasnio u temi vremenske prilike. Moš misliti kako su ljudima od struke smiješne ovakve objave , a za nas ostale je stvarno čudno pa i sramota kako brzo zaboravimo da svake godine te lupalice promašuju pa opet vjerujemo.

Nazad
Vrh