MONTOYA
Član
Dok narod ne uzme kovnjivu motku neće biti bolje...takvih slučajeva ima širom Srbije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vreme je ze kuke i motike pa ovakav zulum ni Turcima nebi pao na pamet majku im lopovsku!Imovinu od onih koje ne plate 500 dinara pleniće prinudni izvršitelji.
Bojim se da će morati da zaposle još "izvršitelja" s obzirom koliko njih ne plaća RTV pretplatu. U kakvoj državi živimo uopšte me ne čudi da ljudi jednostavno ne znaju dali da plaćaju ili ne, ali kako stvari stoje naplatiće "oni" i kamatu....................
A šta je sa korisnicima kablovske i total Tv? Da li i oni treba da plaćaju pretplatu?
Ja im prvi necu placati tu RTS pretpatu. Pa,zasto da je placam,majku mu,kad ni tv u kuci nemam. Imam dva brojila,tj jedan otac,jedan ja,na jednom,tj na jednom brojilu nema tv,iako zivim u toj kuci. U drugoj kuci,tj tamo gde su mi roditelji postoji tv i tamo se placa.