putin
Član
Sve je to lepo i daj Boze da se to ostvari,samo ne onaj donji pasus,zadnji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kome su ti rusi ikome dobro doneli?
Ruse ni na slici NE VOLEM!
Ma nema nama pomoci dok ne dodje neki iz Manhajma i lupi sakom o sto.Sve je to lepo i daj Boze da se to ostvari,samo ne onaj donji pasus,zadnji...
zato je meser na avataru..
teško nama sa nama...
Na primer Srbiji, u prvom i drugom svetskom ratuMa kome su ti rusi ikome dobro doneli?
Ruse ni na slici NE VOLEM!
Vi mislite tako,ja ne mislim tako.
Samo cu vas jedno pitati.
Gde su te bacuske bile '99?
Da li si ti video nekad neke izvestaje koliko su Rusi donirali,a koliko eu i zapad?Nazalost volja naroda nije isto sto i volja politicara..tako je bilo i u Rusiji 1999 god...ali sreca politicari se menjaju....tako da sada Srbija ima u Rusiji partnera koji pomaze a ne kao zapad otima i odmaze...
Ulazimo vec polako u sukob misljenja a to necu,a da davali su sakom a kupili sa 2,taj zapad je unistio celu industriju Srbije bombardovanjem,zapraso Vasu decu i vas uranijumom,i kad je bacio na kolena dosao kao spasioc,sad cemo mi da vas vratimo u zivot,ali morate nas da slusate i da budete deponija...Znate li VI koliko Ruskih drzavnih firmi posluje u Srbiji,ko daje povljnije kredite,Rusi ili zapad...ima tu mnostvo stvari..