Vesti-novosti-obavestenja

Realno nema nama pomoci dok stanovnici Srbije ne lupe sakom o sto,okrenu se sebi a i politicari isto sa njima,gde je ko uspeo ako je trcao za nekim...Svaki pravi domacin nikad ne gleda u tudje dvoriste i nada se da mu drugi pomognu..Kad se politicari i narod pocnu ponasati domacinski tada ce i Srbiji biti bolje...isto msm za i RS.to je samo moje misljenje

Ne treba nam niko treba da budemo nezavisni kao sto smo i bili, pa smo poceli svima da smetamo (rusima,amerima, i pogotovo nemackim govnima) i onda se zavrsilo kako se zavrsilo

Nazalost volja naroda nije isto sto i volja politicara..tako je bilo i u Rusiji 1999 god...ali sreca politicari se menjaju....tako da sada Srbija ima u Rusiji partnera koji pomaze a ne kao zapad otima i odmaze...
Da li si ti video nekad neke izvestaje koliko su Rusi donirali,a koliko eu i zapad?

Ко живи од донација тај је просјак .. само толко у овој теми :ppozdrav:

Ulazimo vec polako u sukob misljenja a to necu,a da davali su sakom a kupili sa 2,taj zapad je unistio celu industriju Srbije bombardovanjem,zapraso Vasu decu i vas uranijumom,i kad je bacio na kolena dosao kao spasioc,sad cemo mi da vas vratimo u zivot,ali morate nas da slusate i da budete deponija...Znate li VI koliko Ruskih drzavnih firmi posluje u Srbiji,ko daje povljnije kredite,Rusi ili zapad...ima tu mnostvo stvari..

Pusticu da ide prepiska ali ako bude uvreda i licnih prepucavanja zakljucavam temu a krivce za zakljucavanje teme kaznjavam.

Neka svako iznese slobodno svoje misljenje ali ponavljam sve u skladu propisa foruma.

Ulazimo vec polako u sukob misljenja a to necu,a da davali su sakom a kupili sa 2,taj zapad je unistio celu industriju Srbije bombardovanjem,zapraso Vasu decu i vas uranijumom,i kad je bacio na kolena dosao kao spasioc,sad cemo mi da vas vratimo u zivot,ali morate nas da slusate i da budete deponija...Znate li VI koliko Ruskih drzavnih firmi posluje u Srbiji,ko daje povljnije kredite,Rusi ili zapad...ima tu mnostvo stvari..

Industrija Srbije nije unistena. Licno u mojoj okolini nisam cuo da ima neka ruska fabrika, ima Slovackih,Italijanskih,Nemackih,Ima i nekih Juzno Korejskih. Dosta Srpskih fabrika je drzava malte ne poklonila rusima, sada nam prodaju gorivo i gas skuplji nego bilo gde u svetu.
Ne navijam ni za Ruse ni za Evropu samo pisem realno. :ppozdrav:

Nazad
Vrh