Vesti-novosti-obavestenja

Nece da valja.Nema para ni narod ni drzava.Jedina je razlika sto drzava ima mehanizam naplate,a mi mozemo njakati.Pre neki dan sam placao struju.Guzva strava na susednom salteru.Ljudi kukaju,placu da im se pusti struja.Moraju da uplate kompletan dug.Nema vise 50%.Pa jes drzavi treba para,a koliko ona duguje,to nema veze.
Bio mi drugar iz Austrije.Kaze dodju da seku struju,on kaze kasni plata.Dovidjenja.Idu da vijaju poslodavca.Kod nas to ne igra.Ko te pita dal imas posla i dali si dobio platu.Drzava dizekredite i premostava krizu.A sta ce biti s nama.Da sedimo u mraku i gledamo u pec bez gasa,a te drzavine dugove cemo ravnomerno raspodeliti.
Nece da valja.::jako_besan::

Jasno mi je da ljudi nisu platili po mesec-dva struju te imaju zaostatka 10000, ali kad dođe neko da za domaćinstvo ima neplaćeni račun od 90000, tu nema više priče. Takav nije plaćao struju više od godinu dana i nema šta da očekuje.

To je druga stvar.I ja se slazem,ali zbog takvih nagrabusi i neki od mesec dana.Jel to nasa greska sto neki na Dedinju imaju i milionske dugove za struju ili grejanje.Neko tu lud.

Sve dok je sprega vlasti i poslodavaca tako bliska uzimace oni nama sve vise a nece nam davati ni ono zaradjeno.Dal je to plata ili predat polj. proizvod isto je to.Firme se preregistruju,zadruge nicu ko pecurke a drzava trlja ruke.Dedinje vam je jedna visoravan gde ni ptica ne moze preleteti pa kako da dodju inkasanti da naplate potroseno.Ako prethodne vlasti i nisu bile dobre al od ovih sam bar vise ocekivao.

ma ove naše boli uvo što tebi neko duguje naj bitnije je da ona naplati svoje a ti se ganjaj sa svojim dužnicima

[h=1]Ljubavni parovi mogu ostati zavejani na Fruškoj gori[/h]Ljubavni parovi treba da tokom hladnog talasa izbegavaju Frušku goru kao izletište za svoje avanture, upozorili su predstavnici preduzeća koji čiste puteve, kao i predstavnici Nacionalnog parka Fruška gora.

Pa zar se nista ne menja i daleke 78 god sluzio sam JNA na Iriskom vencu bila je puna ljubavnih parova.Samo ovakvih upozorenja nije bilo cak je i ljubav bila dozvoljena.A sad?

Za struju se nista ne brinite za te sto ne placaju drzava je nasla nacin dizanjem cene pa placamo i mi posteni gradjani koji platimo najkasnije 20-og u mesecu struj(redovnim povecanjem cene) a ti duznici ako plate eto drzavi dzeparca dodatnog.

Ovi sto ne placaju struju samo se ovajde od elektrodistribucije. Stalno drze zakljucanu kapiju i ne moze da im se ocita stanje brojila. E dosete se ovi iz struje pa im izbace merace na ulicu u njihove ormare, ali moraju da im postave (onima koji nemaju) podzemni kabel o svom trosku. Pa ko je sada tu lud, a ko pametan. Ja kada sam gradio kucu sam sam kupovao podzemni kabel i kopao rov u koji je polozen, a ovi neplatise dobise ga zabadava i nista nisu radili. Ispada da su ih ovi iz elektrodistribucije castili zato sto nisu placali.

Srbija će za nekoliko meseci dobiti prve privatne izvršitelje, odnosno lica koja će od dužnika između ostalog uterivati dugove za struju, telefon i ostale komunalije. Međutim, prvim izvršiteljima koji bi od 18. maja trebalo da počnu da rade za taj posao neće biti dovoljan samo položeni ispit za izvršitelja i diploma pravnog fakulteta.

Jos samo da nas tuku.pa da se kompletiramo.Sve sve,ali ne humano je iskljuciti struju pred ovu najavljenu salauku i to uz uslov da se uplati celokupan dug.Na zalost verujem da sada ima ljudi koji sede u mraku na ovom minusu.Za isto vreme se psi lutalice greju.Prosecan covek,normalnog seksualnog opredeljenja,koji nije nacionalna manjina,posten je i zivi posteno od svoga rada je naj ugrozeniji u Srbiji.Takvima ce na zalost dolaziti uterivaci,a radnje ce nam zatvarati zbog autorskih prava i Sokoja.

Prosecan covek,normalnog seksualnog opredeljenja,koji nije nacionalna manjina,posten je i zivi posteno od svoga rada je naj ugrozeniji u Srbiji.Takvima ce na zalost dolaziti uterivaci,a radnje ce nam zatvarati zbog autorskih prava i Sokoja.

Pa od tih jedino jos mogu nesto da uzmu.Odosmo u off, ako cemo nastaviti onda u chat-u.

Drago mi je zbog Noleta zasluzio je priznanje .Najvise porodica jer samo oni znaju koliko je tu ulagano a drzava moze samo da se kiti,pravi prijeme a decu na ulice.

Nazad
Vrh