Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast izuzecima.Mislio sam na komentare ispod teksta u objavljenom clanku.Sve i svasta pisu, uglavnom pljulju na sve sto je proizvedeno u Srbiji i ima veze sa srpskim poljoprivrednikom.Па ти бре реши проблем, београђани криви. Још то да јавиш Медведеву да не брине човек.
Na konto ove price hteo bih dati zamerku moderatorima i svim ostalim koji uredjuju ovaj sajt da su vrlo vesto ukinuli temuOzbiljno se prica da ce vrsilac usluge za obradu parcela koje ce po medjudrzavnom sporazumu pripasti kompaniji iz UAE, Al Dahri, pruzati niko drugi do sam MK Comerce. Do sad su ovakve informacije na kraju bile i tacne jer dolaze iz dosta pouzdanih izvora. Mi u nasoj opstini imamo malo specificniju situaciju jer se drzavno poljoprivredno zemljiste nudi bez bilo kakve licitacije. U pitanju je oko 3500 ha zemljista koje je do sad kao korisnik vojska RS davala u podzakup raznim tajkunima, a izmedju njih i MK Comercu.