Vreme ce tek pokazati trenutno se jos nista nevidi niti oseti . Tek od 1 aprila pa nadalje krecu neke bitnije promene pa cemo pricati sta kako . Bio je neki lik spanac glavni menadzer izmedju UAE i ovih 7 kombinata i jedan marokanac i par nasih i jedan arapin ,prave se dve fabrike tj dehidratori tu kod nas u Surcinu jedna uBoljevcima,to u startu znaci dosta posla obecavaju solidne plate ,vec preuzimamo njihov setveni plan e sad sta kako detaljnije se u sustini jos nezna jos se vrse kojekakvi pregovori i odlucuje se o svemu i svacemu . Konkretno su rekli da ce se potruditi da zadrze veci broj radnika ,i konkretno kod nas ima jedan slucaj oko nekih placeva i nekih kuca koje su dobili na koriscenje neki radnici a jedna od lokacija je na centru Surcina i to su me iznenadili reko je ovaj ni slucajno da se ljudi isteraju odatle itd . Kao sto ti kazem vreme ce pokazati ,kad budem imao neke konkretnije informacije ja cu podeliti sa vama .
Mene zanima jos necije misljenje od radnika iz nekog od preoostalih kombinata sto su se prodali !
Mene zanima jos necije misljenje od radnika iz nekog od preoostalih kombinata sto su se prodali !