Nedjooo
Banned
DusanA tu si doveli snovi o evropi,a ne prvenstveno okrenutost jacanju svoje drzave....jure tu evropu a ona im samo uslove gore postavlja i jos vise osiromasuju narod...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Njive treba da ti sitnijim paorima, omoguciti im da se pokrenu, jer u sadasnjem sistemu licitacija nemaju nikakve sanse za zakup, i polako prelaze iz stagnacije u nazadovanje.Vlada je ocajna, besparica velika, hvataju se i za najmanju slamku, taj novac ce trajati - koliko ? dva, tri meseca, mozda i manje, i sta posle kada taj novac prodje kroz probavni sistem..., nema vise, a njive nisu vise nase nikada.
A sa druge strane, da li bi bilo lakse da je tu zemlju uzeo neko od "domacih" tajkuna, pa i oni vec imaju hiljade hektara, a i pitanje koliko su i oni domaci.
U svakom slucaju zalosno gde su nas doveli nasi snovi o sopstvenoj velicini.
DusanA tu si doveli snovi o evropi,a ne prvenstveno okrenutost jacanju svoje drzave....jure tu evropu a ona im samo uslove gore postavlja i jos vise osiromasuju narod...
Pogresno, ne jure oni evropu, jer eu znaci red, rad i disciplainu, pravi sistem vrednosti ipostovanje zakona. To je prazna prica, oni jure sopstvene interese i gledaju kako da prekriju tregove svoje krivice. Jedno je prica o evropi, a stvarnost je rad na tome da nas sve vise udalje od toga, jer to njima prvenstveno ne odgovara, kako politicarima, a da ne pricam o maonopolistickim biznismenima kojima bi dosla konkurencija.
Kada sam rekao sopstvena velicina mislio sam na zablude u skorijoj istoriji.
Kada kazem evropa mislim na prave drzave kojima treba teziti, a ove koje si nabrojao su samo za nijansu bolje od nas, kao i grcka, italija, portugalija, zato su se i nasle tu gde jesu.
Ali u pravu si, nase interesovanje ovde je poljoprivreda, ja sam ljut, pa sirim temu na nepotrebne stvari.
само погледати коментаре овде .. немош се договорити око баналних ствари да штеточини треба опалити два шамара да се зацрвени и послати га на робију .. него се
на то дал је бољи штеточина из ДС+ Дникић (јел је он über штеточина ) или штеточина из СНС + Динкић..Naši najpoželjniji partneri su ekonomije u usponu na Istoku(Bivši SSSR i Azija) i sirotinja na Jugu(Afrika) s tim što ja smatram da i sa njima treba da budemo partneri, a ne da im stanemo da nas oni uzjašu umesto Zapadnjaka. Onda nam dođe na isto, sluga je sluga, a partner je nešto drugo.