Nedjooo
Banned
DusanA tu si doveli snovi o evropi,a ne prvenstveno okrenutost jacanju svoje drzave....jure tu evropu a ona im samo uslove gore postavlja i jos vise osiromasuju narod...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Njive treba da ti sitnijim paorima, omoguciti im da se pokrenu, jer u sadasnjem sistemu licitacija nemaju nikakve sanse za zakup, i polako prelaze iz stagnacije u nazadovanje.Vlada je ocajna, besparica velika, hvataju se i za najmanju slamku, taj novac ce trajati - koliko ? dva, tri meseca, mozda i manje, i sta posle kada taj novac prodje kroz probavni sistem..., nema vise, a njive nisu vise nase nikada.
A sa druge strane, da li bi bilo lakse da je tu zemlju uzeo neko od "domacih" tajkuna, pa i oni vec imaju hiljade hektara, a i pitanje koliko su i oni domaci.
U svakom slucaju zalosno gde su nas doveli nasi snovi o sopstvenoj velicini.
DusanA tu si doveli snovi o evropi,a ne prvenstveno okrenutost jacanju svoje drzave....jure tu evropu a ona im samo uslove gore postavlja i jos vise osiromasuju narod...
Pogresno, ne jure oni evropu, jer eu znaci red, rad i disciplainu, pravi sistem vrednosti ipostovanje zakona. To je prazna prica, oni jure sopstvene interese i gledaju kako da prekriju tregove svoje krivice. Jedno je prica o evropi, a stvarnost je rad na tome da nas sve vise udalje od toga, jer to njima prvenstveno ne odgovara, kako politicarima, a da ne pricam o maonopolistickim biznismenima kojima bi dosla konkurencija.
Kada sam rekao sopstvena velicina mislio sam na zablude u skorijoj istoriji.
Kada kazem evropa mislim na prave drzave kojima treba teziti, a ove koje si nabrojao su samo za nijansu bolje od nas, kao i grcka, italija, portugalija, zato su se i nasle tu gde jesu.
Ali u pravu si, nase interesovanje ovde je poljoprivreda, ja sam ljut, pa sirim temu na nepotrebne stvari.
Naši najpoželjniji partneri su ekonomije u usponu na Istoku(Bivši SSSR i Azija) i sirotinja na Jugu(Afrika) s tim što ja smatram da i sa njima treba da budemo partneri, a ne da im stanemo da nas oni uzjašu umesto Zapadnjaka. Onda nam dođe na isto, sluga je sluga, a partner je nešto drugo.