Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da je u stalnom kontaktu sa ruskim kolegama zbog pojave gljivica na jednom kontigentu breskvi i nektarina iz Srbije, da je uveden privremeni monitoring nad tim voćem i da očekuje da će izvoz biti nastavljen po okončanju svih analiza.
On je za TV Pink rekao da se takve stvari dešavaju, posebno kada je kišna godina i ako transport duže traje.
Ministar podseća da je izvoz breskvi pri kraju, da još ima da se isporuče samo breskve, koje kasnije stižu, a da su nektarine prošle i da je u Rusiju izvezeno 40 tona tog voća dobrog kvaliteta.
... LINK
Jeste da se o tome pise i prica,ali je realno zarada manje bitna,nego troskovi zivota.Nebih ja imao nista protiv,da radim za 100e,ako sa tih 100e mogu normalno da zivim.Mi smo usli u trku sa rogatima,a nismo im dorasli.Garantujem da bi u ovoj napacenoj Srbiji svi pristali da rade za duplo manje platae od svabe,a da ima duplo vece cene od njega.Podignemo minimalac,povecamo akcizu na gorivo,poskupimo struju,gas,vodu,telefon,registraciju,pa da se izljubimo.Nadam se da sam bio jasan.Nije sve u statistici.Ima nesto izmedju redova.Tadzikistanci u Rusiji rade za duplo manje pare od nasih.Za isti posao.Ali,oni kad se vrate u svoju zemlju sa par hiljada evra,ili dolara su gazde na kvadrat.Mogu da zapocnu biznis iz snova,
Bas tako, ili u Severnoj Koreji jer ce tamo tih par hiljada evra jos vise vredeti, ako ih u medjuvremenu ne nadje njihov otac nacije. Ako ih nadje, ne gine im pobesneli pit bulovi u prepunoj areni.
Ne mogu da verujem koje se sve zemlje spominju ili sa kojima se sve uporedjujemo ili cak o kojima sve mislimo da su bolji ili zelimo da ih dostignemo!!!
U principu oni koji nisu u stanju da isplacuju realno niske zarade od oko 30 000 dinara,ne bi ni ttebalo da glume privatnike.Generalno nanose vise ekonomske i moralne stete zemlji nego sto su od koristi.