MOMOSARIC
Član
Po čemu su dotakli dno ? Možda nisam u toku , pojasni malo . Zar nisu bili na dnu kad je bio Čaušesku , nemoguće da su sad niže ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sve sam procitao, zalosno sve u svemu. A niste valjda ocekivali da ce Lidl drugacije da se ponasa kod nas?
dok im je bio Causesku drzava nije bila zaduzenaPo čemu su dotakli dno ? Možda nisam u toku , pojasni malo . Zar nisu bili na dnu kad je bio Čaušesku , nemoguće da su sad niže ?
....treba da se zaduzis pa da budes jos vise gladan, to je filozofija modernog globalnog kapitalizma.Da ali ti objasni onom ko je gladan da nismo dužni.
E objasni ti to nekom ko mi prica da sam i do sad jeo govna ali sad uz njihovu velikodusnost,dobrotu i brigu prema meni sad ce mi omoguciti da ta govna koja su ista budu lepo upakovana u sareni papir i da to tako biti mora jer mi kao nemamo kud.Dok je bio Causeski imali su svoju drzavu imali su kakav takav posao, platu,,, sada beduju i bedovace jos gore. Imali su i oni nekog djelica, dinkica, labusa da ih rasproda strancima i zatvori fabrike. Sada ono malo sto imaju daju zapadnjacma, poput tih gore navedenih kompanija koje nikom nisu dobro donele.
Da ali ti objasni onom ko je gladan da nismo dužni.
Verovatno zato sto je kod njih divno i cim su dobili clanstvo nisu masovno zapalili na zapad,sta sad ja treba da cekam da me prime i da da palim iz zemlje ,jel to boljitak za moju zemlju.Ne mogu da verujem sta se sve pise i moze citati ovde!
Na neki nacin kao sto je sada u Severnoj Koreji tako je bilo i za Causeskovo vreme pa ce sada neki pametnjakovic ovde pametovati i reci a sta fali S. Koreji?!
Beda nevidjena je u to vreme vladala da i oni koji su imali para niti su imali na sta da ih trose niti su smeli!
Ne sijaju im zvezde ni sada, na selu nije idealno zato sto su stvarno mnogo godina zaostali ali zato u gradovima ne radi se za za 200 ili 300 evra vec imaju mnogo bolje plate!
Stepen nezaposlenosti je mnogo manji nego kod nas a o ulaganju EU u infrastrukturu da ne pricamo!
Ima i nasih koji se plove jahtama po svetu, a jel to slika prosecnog stanovnika Srbije?Ja samo znam da dolaze po Kladovu i okolnim mestima sa malo boljim automobilima i jedu po kafanama. I to trose dosta novaca, zato sto su kod njih manje porcije a skuplje nego kod nas.
Ali odakle toliko rumuna ja ne znam. Zadnjih 3 godine su otvorene pet kafane samo zato sto oni trose kod nas dosta novaca.