Vesti i obaveštenja

Ono što mogu da napišem o toj emisiji je da je imala mnogo reklama što semena, što hemije i čega sve ne.... izgubila je smisao od tolikih plaćenih delova.... U početku mi je pomagala praktičnim savetima ali onda je sve to otišlo u neku reklamu... I nisam siguran da je sa novinarskom platom mogao da putuje u SAD i Brazil i Italiju i ko zna gde...

Moze on biti ovakav i onakav,emisija puna reklama(a koja to danas nije)al je jedini imao mu-a da kaze sta misli da da dovodi goste u emisiju iz vlasti i onoga sto je nama bitno..sta ja imam od emisije u kojoj su sami snimci necijih kukuruza i krava,a bez tema koje muce sadasnje poljoprivrednike..a i da se angazuje u vlasti opet bi bio bolji od pola ovih a sto se tice ministarke od nje 100 puta.

Treba malo sačekati, jer će sada da ulete u celu priču botovi svih boja da bi muljali za svoje vlasnike.

Moze on biti ovakav i onakav,emisija puna reklama(a koja to danas nije)al je jedini imao mu-a da kaze sta misli da da dovodi goste u emisiju iz vlasti i onoga sto je nama bitno..sta ja imam od emisije u kojoj su sami snimci necijih kukuruza i krava,a bez tema koje muce sadasnje poljoprivrednike..a i da se angazuje u vlasti opet bi bio bolji od pola ovih a sto se tice ministarke od nje 100 puta.
Potpuno se slazem. Ko jos ne vidi da je on jedini govorio o manipulacijama sa Tenisom, sa enormnim uvozima koje cega, optuzivao ministarstvo zbog smanjenja subvencija? Doziveo je istu sudbinu kao i Olja Beckovic koja je takodje sklonjena sa B92.

Poslednja izmena od urednika:
[h=1]VUČIĆ I DALJE CENZURIŠE! Ukinuta emisija koja je trebalo da pokaže kako Vlada uništava stočarstvo[/h]
[h=3]Emisija o poljoprivredi „Dobra zemlja“ prestala je da se emituje na televiziji B92, a odluka o ukidanju doneta je nakon najave emisije u kojoj je trebalo da se prikaže kako država uvozi svinje da bi upropastila svinjarstvo kod nas.[/h] Voditelj Uroš Davidović najavio je pre nekoliko dana na društvenoj mreži Fejsbuk šta će se to emitovati u novoj emisije „Dobra zemlja“.
– 300 000 svinja u 40 uvoznih dozvola- toliko je izdato u Upravi za veterinu prošle dve nedelje po nezvaničnim ali pouzdanim informacijama koje sam dobio. Svi koji se bave svinjarstvom znaju šta to znači. Ono što smo najavili pre dve nedelje- se nažalost i ostvarilo. Više o tome u Dobroj zemlji u nedelju…- napisao je Davidović.
Samo nekoliko dana kasnije Davidović je obavestio svoje prijatelje na Fejsbuku da je „Dobra zemlja“ ukinuta.
– Dobra zemlja više ne ide na TV B92. Poštenje i moral imaju svoju cenu. Platili smo… ali nema veze… Platili bi i više ako treba- naveo je Davidović.
Izvor Opozicionara kaže da država uvozi svinje kako bi upropastila svinjarstvo kod nas i da je jasno „da se neko debelo ugradio u celoj priči“.

http://www.opozicionar.com/vucic-i-...alo-da-pokaze-kako-vlada-unistava-stocarstvo/

- - - - - - - - - -

Sramota sta se radi u ovoj drzavi....

Nazad
Vrh