Quercus
Član
Nije važno da li si čist,svakako možeš biti izložen raznim neprijatnostima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije važno da li si čist,svakako možeš biti izložen raznim neprijatnostima.
Има гомила примера у медијима око крађе идентита. Нпр. отвори фирму на твоје име и направи дугове па после правосуђе гања тебе (скоро је било за Вучићевог брата).Šta bi moglo loše da se desi npr ?
Како год ал' ипак успевају. И фирме и кредити и кола и њиве и нпр., скоро је било на ТВ-у, човеку стигло да плати порез и струју за 3,5 год. за кућу коју нема (чија је не зна се) а њему преко пореске управе 1/3 од пензије.Da neko otvori firmu treba da pokaže ličnu kartu na više mjesta , a prije svega ide kod notara , tamo se zna kako ide i ko su oni.
Vučićevom bratu su osim lične karte tj. indetiteta ukrali i lik i adresuИма гомила примера у медијима око крађе идентита. Нпр. отвори фирму на твоје име и направи дугове па после правосуђе гања тебе (скоро је било за Вучићевог брата).
Решење се назире: промена свих матичних бројева а и повереник за заштиту права грађана је тражио да се не користе ЈМБГ већ да се уведу ПИБ-ови као фирмама.
Nisi valjda poverovao u to?Da možda ne veruješ da postoji deda mraz ? Dali se neko možda seća koje je boje kantrimen.Има гомила примера у медијима око крађе идентита. Нпр. отвори фирму на твоје име и направи дугове па после правосуђе гања тебе (скоро је било за Вучићевог брата).
Решење се назире: промена свих матичних бројева а и повереник за заштиту права грађана је тражио да се не користе ЈМБГ већ да се уведу ПИБ-ови као фирмама.
Bez obzira, sad su ti otvorili dosije.Optužili me da imam firmu u NS,(a nemam)ali je priča bila bedno naivna pa me više nisu uznemiravali.
Za brata nisam ali ima gomila primera s' običnim narodom. Postoji, samo se zove drugačije!Nisi valjda poverovao u to?Da možda ne veruješ da postoji deda mraz ?
Vučićevom bratu su osim lične karte tj. indetiteta ukrali i lik i adresu