Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj Kis nije normalan sa tih 5000000 po gazdinstvu. Pa to je za vise od 400ha. Neko je tu lud il novinar il on? A i stocari su preterali. Ostvaruju premije po vise osnova i opet im je malo.
Gospodine S drzim vise grla nego vi. Godisnje prodje skoro 200 grla sto krupne sto sitne stoke. Dobijam subvencije po grlu i samo da su redovne gde bi nam bio kraj. Zapamti da nije samo mlecno govedarstvo stocarstvo. Samo cu se malo osvrnuti na pogodnosti koje imaju proizvodjaci mleka. Imaju premiju za mleko, premiju za umaticeno grlo, premiju za utovljenog bika, pocetnu cenu na licitaciji zemlje, pravo preceg prilikom biranja parcela drzavne zemlje. Pa malo li je? Sad traziti povecanje kad ostalim hoce da smanje je ipak malo bezobrazno. Ako neku od ovih pogodnosti ne koristite to je vas propust ili ne zainteresovanost za iste.
Ukupno 5miliona u godini,ukupno svih fela potsticaja,a zna se koliki je osnovni potsticajOvaj Kis nije normalan sa tih 5000000 po gazdinstvu. Pa to je za vise od 400ha. Neko je tu lud il novinar il on? A i stocari su preterali. Ostvaruju premije po vise osnova i opet im je malo.
Ukupno 5miliona u godini,ukupno svih fela potsticaja,a zna se koliki je osnovni potsticaj
Prirodni vrcani bagremov med s rokom trajanja od januara 2015. godine, kada je navodno proizveden, pa do januara 2018. pojavio se u Novom Sadu.
Fotografija "meda iz budućnosti" postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavljena na Fejsbuk stranici Zaštita potrošača.
Pogledaj cifru.Kad bi toliko kostala semenka,mi bi bili bogatiji od naftasa.Pre bih rekao da je greska u stampanju.Omanuo slovoslagac.
![]()
Neznam da li sam pogodio mesto ali kolege mislim da ce ova vest ako je tacna izazvati paniku! http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/51...-tvrde-da-su-ukrali-JMBG-gotovo-svih-gradjana