tu ti treba zapisnik od policijeKakva je procedura ako neko ukrade tele, jel i tu komplikacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tu ti treba zapisnik od policijeKakva je procedura ako neko ukrade tele, jel i tu komplikacija?
Ispričao mi je veterinar celu proceduru.Zovu se likovi iz Inđije da dođu po telo a plaća im se 14 dinara po kilogramu za taj posao i ako ga po sopstvenom nahođenju odneseš na stočno groblje(mrcinište)i tamo odložiš možeš da nagrebeš kao žuti.
moja slika sa naše njive 2010 godine lopovi čak i slike sa neta kradu
Apsolutno,moje slike - moje vlasništvo - na mom nalogu su okačene na Photobucket,a po nahođenju mog advokata su obeležene,neko će se upecati kad - tadPa kad nećeš da "zaštitiš" slike ko član minđušar pa bi sad mogao da tužiš opštinu za autorska prava..
Samo se ti hvali pa ce ti ispostave racun za pretovar i unistavanje drumovamoja slika sa naše njive 2010 godine lopovi čak i slike sa neta kradu
Šta je na tim slikama kad si morao da ih zaštitišApsolutno,moje slike - moje vlasništvo - na mom nalogu su okačene na Photobucket,a po nahođenju mog advokata su obeležene,neko će se upecati kad - tad
Odakle se muze,iz kamiona ili iz vadilica i ostalih cuda?Kod nas je akcija jeftinog goriva pocela sa kampanjom prerade repe ED 120-125din/l