MOMOSARIC
Član
Bravo , kako bi drugačije i dobio , stvar je u tome što većina naroda trenutno nezna šta je najbolje za njega , a i otkud bi kad godinama žive okruženi iskrivljenom slikom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E druze, malo je to ljudi razumelo... Ja njega ne podrzavam, Djindjic je ubijen kada sam bio u srednjoj skoli, iz mog kraja je, bio je fer, a nijedan posle njega nije imao petlju, ama bas nijedan, ovaj mi se cini da ima petlju, ali videcemoNismo mi Vučića razumeli.On dobro balansira.Neće subvencionisati izboz u Rusiju ali neće ni zabraniti izvoz u Rusiju što je nama bitno
Ako kazi im, neka znaju za nas , Vidi koliko kosta babuska pa mi javi na forum, ako nije skupa da mi uzmes jednu pa cu ti platiti kada dodjes, ali nemoj da kupujes dok mi ne javis koliko kosta, jes da je rusija rusija al dzep je dzep
Zato znaju oni dobro šta je trenutno a i ubuduće najbolje za narod i državu....ali imaju druge prioriteteBravo , kako bi drugačije i dobio , stvar je u tome što većina naroda trenutno nezna šta je najbolje za njega , a i otkud bi kad godinama žive okruženi iskrivljenom slikom.
Cisto i jasno ko suza ovo je braco moja VELEIZDAJA i za to se nekada streljalo,a danas je to najunosniji posao u ovoj nesretnoj zemlji Srbiji!Ne mogu da verujem da je ovo tacno:
http://srbin.info/2014/08/24/vucic-...a-srpsku-poljoprivredu/#.U_ms3dCOQ5V.facebook