KishRobert
Prijatelj Foruma
Elixir na oko izgleda jako lepo.
Sastav neznam kakav je.
Sastav neznam kakav je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzimao sam i ja Elixir Zorka MAP 12:52 i stvarno je bio ekstra doduše bio je Ruski samo ga oni pakuju a ovaj 15:15:15 +20% SO3 Prahovo nije baš neki kvalitet zato i pitam Vas pošto meni lično se nesviđa ima dosta prašine i nije isto đubrivo u svim džakovima u nekim džakovima je boje roze a onda u drugim ima mešano roze i onaj sivi kao Map a nalazio sam i pur penu a na sumpor se ne oseti ništa a sećam se Fertilov prošle godine 5:24 :16 + 10 % SO3 iliti NATURA ubi koliko smrdi na sumpor a ovaj ništa inače sličan je Azohemovoj petnaestici samo je cena dosta veća . Jel gledao neko juče poljoprivrednu emisiju na B92 Dobra zemlja navodno je neki čovek nosio na analizu tri petnaestice na analizu i po sastavu je tri sedmice nije hteo da kaže koji je proizviođač da nebi imao kako on kaže posla sa mafijom jel zna neko o kojoj petnaestici se radi pošto sam i ja bacao petnaesticu pa sa razlogom sam zabrinut.može i na p.p.Elixir na oko izgleda jako lepo.
Sastav neznam kakav je.
Jer to preko šećerane ili zadruge?Mi smo juce za repu uzeli Kutinu 8 16 24 po ceni od 520e sa pdv placanje u jesen 2013
Uzimao sam i ja Elixir Zorka MAP 12:52 i stvarno je bio ekstra doduše bio je Ruski samo ga oni pakuju a ovaj 15:15:15 +20% SO3 Prahovo nije baš neki kvalitet zato i pitam Vas pošto meni lično se nesviđa ima dosta prašine i nije isto đubrivo u svim džakovima u nekim džakovima je boje roze a onda u drugim ima mešano roze i onaj sivi kao Map a nalazio sam i pur penu a na sumpor se ne oseti ništa a sećam se Fertilov prošle godine 5:24 :16 + 10 % SO3 iliti NATURA ubi koliko smrdi na sumpor a ovaj ništa inače sličan je Azohemovoj petnaestici samo je cena dosta veća . Jel gledao neko juče poljoprivrednu emisiju na B92 Dobra zemlja navodno je neki čovek nosio na analizu tri petnaestice na analizu i po sastavu je tri sedmice nije hteo da kaže koji je proizviođač da nebi imao kako on kaže posla sa mafijom jel zna neko o kojoj petnaestici se radi pošto sam i ja bacao petnaesticu pa sa razlogom sam zabrinut.može i na p.p.
- - - - - - - - - -
Dobra Zemlja http://www.youtube.com/watch?v=ecR_OBU9DS0 u 50 min je prilog.
Pročito sam juče šta reći bruka i sramota tu fabriku treba odmah zatvoriti a upravnike u aps i to jedno 20godina neka džedže tamo ( kao u Kini za ono mleko ), sve odradiš korektno uzimanje uzoraka zemlje ,odneseš na analizu ,dobiješ preporuku za đubrenje i onda neki tamo zlikovci te izrade i onda se ovi iz ministarsva čude kako mi nemamo evropski prosek po prinosima a agrotehnika sve u fuluPogledaj rezultate analiza i diskusiju na temu Azohemova đubriva.
Proizvodi ADRIATICA GROUP,Italijansko djubrivo koje se pakuje u Hrvatskoj...Kazu i prodavci da je u rangu ispod Kutinskog verovatno je i cena niza...Bacali su ga prosle godine kod nas masovno za repu,pa nisu nesto prezadovoljni!Jer neko koristio ovo gnojivo? Piše da se proizvodi u Vukovaru
Nije bitan izgled i prašina, samo nek ima ono što piše na vreće, i ovo što sam je uzeo je 8.16.24, trebalo bi praviti analizu,Bacao sam ove jeseni to Vukovarsko 8:16:24 i jako je prašilo a u džakovima razne boje kao one No Problem kikiriki bombone da su unutra.