zorke
Član
Danas vakcinisani moji kunici od miksomatoze
Ti poranio,ja moje obicno krajem aprila pocetak maja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas vakcinisani moji kunici od miksomatoze
Ja nikada nisam vakcinisao kunice....Najbolja vakcina im je planinsko seno,sadrzi sve moguce lekovite trave.Kupujem od coveka sa Tare,verujte mi mirise kao caj od mente a jedu ga kao ludi.
Nisam drugar ja uvek tako kraj marta pocetak aprila i miran sam. A ti radi kako hoces ali u maju ti je vec dosta kasno treba im 20 30 dana dog izgrade imunitet pa je vec pocetak juna a u nekim godinama kad kampujemo za prvi maj pored vode u sumi vec napadaju komarci.Ti poranio,ja moje obicno krajem aprila pocetak maja.
Ja nikada nisam vakcinisao kunice....Najbolja vakcina im je planinsko seno,sadrzi sve moguce lekovite trave.Kupujem od coveka sa Tare,verujte mi mirise kao caj od mente a jedu ga kao ludi.
Pozdrav svima!
Samo da napomenem da komarci nisu jedini prenosnici miksomatoze.
Mogu biti buve,usi,krpelji pa i sam covek naravno ako je bio u direktnom kontaktu sa obolelom jedinkom.
Leka nema za miksomatozu jedino preventivna vakcinacija a vi sad razmislite malo!
Toliko od mene
"Kolega" Treba procitati nekada nesto pa vam zato savetujem da posetite stranicu 436 u kjizi Antuna Gjurica.Covek prenosilac ne bi se slozio kolega sa vama
Da naravno da sam na to mislio!Verovatno misli da ako covek dodje u kontakt sa zarazenim jedinkama da moze da prenese i na druge kunice preko direktnog kontakta.
Djaba mi govoris broj stranice kad ja tu knjigu ne posedujem"Kolega" Treba procitati nekada nesto pa vam zato savetujem da posetite stranicu 436 u kjizi Antuna Gjurica.
- - - - - - - - - -