slobapatrola
Član
Kod mene je ove godine rodilo duplo manje nego prosle,a prosle duplo manje nego pretprosle.U proseku imam dve paprike po biljci,ali su bas krupni primerci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko je imenjak? Ako je pitanje upuceno meni seme je od superiora slonovo uvo, crveno. Odmah da kazem da nisam zadovoljan. Evo i zasto: da ne preteram ali blizu 10% paprike nije slonovo uvo nego ko zna sta sve...drugo bakterioza mi je krenula iz rasada tj dosla sa semenom. Ono posle videh da pise da je netretirano seme. Nije mi jasno ti kooperanti koji im rade seme valjda trebaju da ispunjavaju neke uslove u smislu daljine njihove od druhih parcela sa paprikom? Tako da sam sada od svoje najbolje ostavio seme pa cu bas videti ima li razlike...imenjace jel ti ovo hibrid ili domace seme
Pa na malo, 100 kg i vise moze da se nadje za 65Jel to na malo na kilu ili na vreću..