petrovicnikolaaa
Član
Koja je ovo paprika, zacinska?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Funkcionise znam i ja,a troskovi?U R. Krsturu rade i po 10 k.j. na foliji i kpk i rucno se rasadjuje i funkcionise bez problema.
Ljubek, zasto si napustio gajenje na foliji? Neka losa iskustva ili...?
Hahaha tacno sam pogodio koliko si ranije posadio... jel slonovo uvo? Lepa paprika, svaka cast!Rasadjena je 11. maja,folija je od jednog metra,s tim kada se postavi vidljivo je oko 60 cm,rastojanje od sredine folije do sredine druge folije je od 110 do 120 cm,zavisi koliko je casica potrosio sofer....Na foliji razmak izmedju redova je oko 40-45 cm,a u redu po 20 cm i sadjena je po jedna,dok neko sadi i na 12 do 15 cm ili na 25 cm s tim sto onda sadi po dve. Sada pocinje moda da se sadi na foliju od 120 cm,idu tri reda i dve trake,i pokazalo se dobro samo je malo teze rasaditi i onda treba vise vremena za berbu jer je dosta nezgodno.
Mene sramota da stavim slike moje paprike Mada sta se sve izdesavalo, zadovoljan sam sto je koren u zemlji a list iznad
Ima li bakterioza kod vas?
ja kako sam na.ebao pocupao bih ta dva metra vise bi se isplatilo nego da se prosiri pa da se ubijem od prskanja a i kosta brateOoooo,di si...bice to dobro... nisam prebacio slike posle grada,i ova je dobila po usima,ali za cudo dobro se oporavila... bakterioza pocela pre jedno nedelju dana.i to zesce,ima dosta njiva zahvacenih obilnom bakteriozom.mene za sada obilazi,imam nesto slabo jedan red oko 2m duzzine na samom kraju,valda se nece prosiriti,spricam redovno...