Hitmanle016
Član
Takva je zemlja "teska " ali i dobra za papriku.Naopako, dobro ti uspes usitniti tu zemlju za setvu/sadnju...
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takva je zemlja "teska " ali i dobra za papriku.Naopako, dobro ti uspes usitniti tu zemlju za setvu/sadnju...
Pa nzm, ja jednom prodjem rotofrezom nabacam pa opet prodjem i mislim da je djubrivo izmezano bar u tih 15tak cm dubine.ja u pripremi ali se pitam dali je bolje zaorati.razmisljam ako se fosfor i kalijum sporo krecu 1-2cm godisnje a pod rotofrez ili spremac se unosi djubre plitko oni ce uvek biti iznad zone korena...
Pa nzm, ja jednom prodjem rotofrezom nabacam pa opet prodjem i mislim da je djubrivo izmezano bar u tih 15tak cm dubine.
Ja bacam u pripremi za sadnju.
Rusko 3x16, oko 10kg na 1a, ili 1t na 1ha. Kako god ti lakse. Njega koristim i u folije, za papriku, krastavac, mlad krompir itd.Ako nije problem, koje i koliko baciš ukupno?
Rusko 3x16, oko 10kg na 1a, ili 1t na 1ha. Kako god ti lakse. Njega koristim i u folije, za papriku, krastavac, mlad krompir itd.
Samo podrivacima prolazis?
Za mlad krompir.Zašta su ti kanali?
Evo sad oko 15 dec, posle ide paprika.Kad se sije i šta ide posle, kod nas to niko ne radi u plasteniku.