slobapatrola
Član
Bas sramota sta ce biti jos kad svima pristigne....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sjeme paradajspaprike i roge ostavljam svoje a ove godine paprika je užasno bolesna od bakterioza ili ko zna čega kako sada kad budem uzimo sjeme dali se može to sjeme očistiti od toga
Ove godine mnogi pominju taj problem. Ja sam mislio da se seme moze uspesno sterilizovati u masnoj sodi ili nekoj drugoj supstanci. U literaturi sam nasao da "seme, virusom zarazenih biljaka, nije i saamo zarazeno istim virusom", pa sam tom logikom mislio da se ni bakterije ne mogu naci U semenci, vec samo NA njenoj povrsini.
Naravno, moguce da je ovo moje misljenje cista glupost.
115 ari.Koliko ari imas pod paprikom?
Sent from mTalk
Ove godine mnogi pominju taj problem. Ja sam mislio da se seme moze uspesno sterilizovati u masnoj sodi ili nekoj drugoj supstanci. U literaturi sam nasao da "seme, virusom zarazenih biljaka, nije i saamo zarazeno istim virusom", pa sam tom logikom mislio da se ni bakterije ne mogu naci U semenci, vec samo NA njenoj povrsini.
Naravno, moguce da je ovo moje misljenje cista glupost.
Brdo Danas obrano 3,5 t.
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
masna soda štaje to koji je postupak sa čime bi se moglo još probati