Hitmanle016
Član
Na plastenici mislimPa ja za foliju i pitam...meni je sva na foliji.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na plastenici mislimPa ja za foliju i pitam...meni je sva na foliji.
Nema potrebe, i jos je rano.Ma sto da ne pustis i na otvoreno?
Zato ja rasad zalivam Fuzijom i pre rasadjivanja i nemam problema...Ja prosle godine najebah sa tom gljivicom ne znam kako se zvase...ime da joj ne spomenem...primilo se lepo sve...olistalo i samo pocese da se preturaju...ja zena i radnik rucnim prskalicama smo prskali preko 30000 struka paprike i to funomil+ jos dve stvari ne secam se koje, ciljajuci mesto gde biljka napusta zemlju i zadrzis malo prskalicu da voda sklizne niz stablo i nakvasi mesto oko nje...posle toga je stalo...ali je steta bila ogromna...ko zna koliko sam hiljada morao da presadim. A da ne pricam o steti jer ta biljka nije mogla da da rod isto posto je rasadjena skoro 20-30 dana kasnije...ma propast...zato mene mnogo strah sada od toga...zato sam rasad pre rasadjivanja zalio balbom, pa onda i kvadrisom oprskao taj prizemni deo. Zato sam odmah po rasadjivanju pustio galofungin T, zato bih pustio i funomil kroz sistem...
2200.Koja je cena litarskog pakovanja Fuzije?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pocetna faza u kombinaciji sa grinje i insektomTo nije bakterioza na toj slici
Mislim da od sadnje nije tretirana nicim pa je ovo i bilo ocekivati.U ovako ranoj fazi, mlada i zarazena biljka tesko se leci a nedostatke je gotovo nemoguce otkloniti kao i ocekivan prinos...