Hitmanle016
Član
Nemezis.
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je u rasadu bila dobra i ako si stitio trebalo bi da je normalna reakcija.
posadjena pre 3 dana...kako vam izgleda?da li je to normalno stanje posto mi je ovo prva sadnja paprike pa sam malo uplasen....? na jednoj slici se vide sasuseni delovi lista da li je to neka bolest? hvala
Pa nema nekih pravila posebnih ako nemas analizu zemljista. Nadjes djubrivo sa sto vise fosfora i pustas kroz kpk. Ja koristim haifino 11-44-11. Nadji koje god...po pravilu sva imaju mikroelemente i uglavnom su vise manje sva dobra i slicna (pricam o poznatim lroizvodjacima). Ja planiram da pustim 1 gram po biljci iz dva puta.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
moja ima malo neku muku ali krece polako...
Ako je u rasadu bila dobra i ako si stitio trebalo bi da je normalna reakcija.
Rasad sam kupio od jednog poznanika koji se bavi sa tim i bio je odlican rekao mi je da je prskan.Ja ga nisam dodatno stitio jer mi je rekao da nemam potrebe za tim.mozes li mi reci samo nn sl 3 da li je to neka bolest?hvala
Kako vam je paprika posle ovolikih kisa? Javlja li se bakterioza?
Preneces rezultatesta mislite?
Dva na krajeve i jos 5 izmedju u foliju od 25m. Visina je 1.3m. Ceo kolac je toliko, pa kolko ode u zemlju zavisi kolko je mekano.Hitmanle016 . Na koliko je razmak kocića u kordonskom vezu i koja je visina njihova?
Na koliko pustas? Koju kolicinu? Ja sam pustio galofungin T i talstar po rasadjuvanju. Sutra (proslo je 12-13 dana od rasadjivanja) idem 11-44-11. Sledece bih pustao taj funomil ali me zanima doziranje...?Bolje spreciti nego leciti tj iscupati.
Ovo na folije pustam.Na koliko pustas? Koju kolicinu? Ja sam pustio galofungin T i talstar po rasadjuvanju. Sutra (proslo je 12-13 dana od rasadjivanja) idem 11-44-11. Sledece bih pustao taj funomil ali me zanima doziranje...?