nikola indjija
Član
Soda za sapun 1-2%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na litar vodes stavis 1-2%, tj. 10-20 grama sode?Soda za sapun 1-2%
Ja koristim u ishrani sodu bez aluminijuma, pa sam zato pitao je li nju da uzmem? Sve ostalo mi je jasno...2% rastvor kausticne sode (masna soda) NaOH. Drzati 10-tak minuta i posle ispirati tekucom vodom sve dok je seme "ljigavo" pod prstima
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Dobra ti paprika. Reci mi slabije se vidi na slikama od jace svetlosti. Dali je vise zuca ili vise vuce na belu, svetlo zelenkastu?evo da bi lakse nasli ukoliko vas zanimaju slike http://poljoinfo.com/album.php?albumid=923
Nemoze imati istu boju belo uvo kao slonovo uvo. a uvek ostavljam svoje seme ali i kupujem direktno od dr.Djinovica@dacha85
Super ti je paprika. Belo slonovo uvo me bojom podsjeca na Strizanku, a oblikom na Palanacko cudo. Ti radis sa svojim sjemenom? Nekad sam pregledao slike tvojih paprika, pa kako se sjecam negdje si napisao da ostavljas svoje sjeme.. Belo uvo ne moze imati onako tanmno crvenu boju kao i Slonovo uvo?
U farbari.Gde ima da se kupi kausticna soda ?