Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mims je napisao(la):Mislim da mi je prevoz do silosa za sada najmanji problem, treba se samo odlučiti da li da se uzima kombajn i koji.
ZRENJANINAC je napisao(la):mims je napisao(la):Mislim da mi je prevoz do silosa za sada najmanji problem, treba se samo odlučiti da li da se uzima kombajn i koji.
Idi kod Braše i pitaj ga šta je radio i u pšenici i u kukuruzu sa 171.kod njega nema prve brzine u menjaču dere ih ko male majmune a te clasove njima dere kožu sleđa.Jednom kolegi je crkla neka osovina na jd975 stojao je u njivi kod čoveka 4 dana do nisu namestili aj kvar a kod zmaja ti je naj duže 4 sata da se bilo koji kvar otkloni.Ako ti nije dosta da uradiš 15-18jut kukuruza na dan onda neznam da li bi ti dovoljan ceo konvoj kamiona.15jut*6.500kg=97.500kg=4 kamiona![]()
![]()
Mislim da se poređenje odnosi na to šta se dobija za određenu sumu novca, a da 171 spada u klasu većih kombajna to znamo.Dragisa Grujic je napisao(la):Nemoj porediti zmaja 171 sa manjim klasom vec ga poredi sa klasom iz njegovog ranga a ja mislim da je to klas 98
znaju ljudi koji voze strane kombajne svasta da kazu al o cenama odrzavanja slabo pricaju, 3HB kais za MF sam platio 750e u masfer agro pa sam se cesao i gde me nije svrbelomica967 je napisao(la):Mislim iako i jedan i drugi imaju po pet slamotresa Clas 98 je neprikosnoven u svojoj klasi, niko mu nije ni blizu.![]()