Pa ja imam rika starog cini mi se 88. ili 89.godiste ne mogu se zaliti ne dize previse visoko ali je bas jak,valjda je dobar materijal jer on je predvidjen za t-40 ali kod coveka je bio na vecem rusu i kod mene i nema znakova nikakvog da je negde puklo nesto ili slicno,doduse ja sam sad stavio krokodil vile na njega od 2m i bojao sam se malo ali nema problema,a sto se rusa i hidraulika tice,zavisi jako od utovarivaca i uglova pod kojim su klipovi,to bi najbolje bilo da taj ko prodaje napravi neke tegove pa da pred tobom digne maximanu tezinu i da vidis kako se ponasa traktor,ako pogledas 500 kg nije bas tako malo to ti je 10 dzakova od 50 kg jos ako je dugacak utovarivac vise je isturen napred i sto je dalje manju tezu moze da podigne.Ja sam na mom stavljo sad jacu pumpu,i razvodnik menjao gumice i stelovao ravodnik po preporuci forumasa i zadovoljan sam dizanjem,ali zadnji mesec dana dok mi ravodnik pustao na gumicama i dok nisam nastelovao iako je bila nova pumpa ali slabija tj nejgova standardna nije imao snage da digne kad redovno zagrabim stajnjaka,i nije imao onu zustrinu i kad je prazan da dize kao lud,dok sad je bas onako kako treba.
Ovo su moja neka zapazanja sa radom i iskustvima.