Utovarne kašike i utovarivači

Potreban mi je prednji utovarivač za yto 1204 novi model, ako neko zna gde ima da se kupi .Hvala.
Možeš i preko firme, agrovojvodine, ako si od njih pazario traktor u pitanju je isti feroflex kao i u agropanonci.
A adut pravi po želji tako da ne predstavlja problem koji je traktor.

Potreban mi je prednji utovarivač za yto 1204 novi model, ako neko zna gde ima da se kupi .Hvala.

Reci u Agrovojvodini nek ti naruče original. Nešto ovako

35a84qu.jpg

meni je potreban utovarivac pre svega zbog rol bala a kasika zbog zrna. svidja mi se sto dosta visoko dize. Neverujem da bi tovario nista teze od 500-600 kg a rus ce to po meni lako odraditi.

igore kakav je kod vas utovarivac, sta ti mislis hoce li moci rus sa tom tezinom da radi?

Pa ja imam rika starog cini mi se 88. ili 89.godiste ne mogu se zaliti ne dize previse visoko ali je bas jak,valjda je dobar materijal jer on je predvidjen za t-40 ali kod coveka je bio na vecem rusu i kod mene i nema znakova nikakvog da je negde puklo nesto ili slicno,doduse ja sam sad stavio krokodil vile na njega od 2m i bojao sam se malo ali nema problema,a sto se rusa i hidraulika tice,zavisi jako od utovarivaca i uglova pod kojim su klipovi,to bi najbolje bilo da taj ko prodaje napravi neke tegove pa da pred tobom digne maximanu tezinu i da vidis kako se ponasa traktor,ako pogledas 500 kg nije bas tako malo to ti je 10 dzakova od 50 kg jos ako je dugacak utovarivac vise je isturen napred i sto je dalje manju tezu moze da podigne.Ja sam na mom stavljo sad jacu pumpu,i razvodnik menjao gumice i stelovao ravodnik po preporuci forumasa i zadovoljan sam dizanjem,ali zadnji mesec dana dok mi ravodnik pustao na gumicama i dok nisam nastelovao iako je bila nova pumpa ali slabija tj nejgova standardna nije imao snage da digne kad redovno zagrabim stajnjaka,i nije imao onu zustrinu i kad je prazan da dize kao lud,dok sad je bas onako kako treba.
Ovo su moja neka zapazanja sa radom i iskustvima.

Stvarno je praktičan utovarivač.Koliko je koštao ?

- - - - - - - - - -

Evo jedan Bobi

Ako misli na ovaj što je postavio sliku član boleek ,ima takav u Ratkovu kod mog drugara za 600 eura kao nov!

Moja greška nisam video snimak nije takav već sto se montira na 539 ,od stari massey-a

Nazad
Vrh