Utovarne kašike i utovarivači

Koliko si platio ako nije tajna? Ja sam trazio da kupim ali mi nije bilo hitno pa se jos nisam snasao a posto su uglavnom u losem stanju, razmisljam se da ih napravim po uzoru na originalne samo da budu malo pojacane.

Jedno pitanje za vas iskusnije.
Jel se može na taj riko montirati kašika da očistim kanale za navodnjavanje i da ih produbim i proširim?
Znači da se namontira kašika kao na bageru samo neka manja.

Da, može. Imao sam orginal kašiku za kopanje od Rika koju sam planirao montirati na Pesci C 4 kojeg sam imao, al nisam se plan promjenio.

2000 evra +- kosta utovarivac sa ili bez sasije.

@danijella

To je 577 DV sa prednjim trapom od 567. :)
Ja gledam pa mi nije ništa jasno,otkud ti sad dve sedmice bez prednje vuče a onda se setim da si mi već nešto objašnjavao da će biti budžanja ,ali sam ja mislio da ćeš kombinovati onu drugu sedmicu bez prednje vuče a ona se vidi tamo negde u pozadini još uvek u komadu.U svakom slučaju to izgleda odlično a ta pumpa na kardanu me jako interesuje gde ima, pošto je,koliki kapacitet itd.

Kombinacije i varijacije na temu 577, kombinujem sa svakog na svaki sta mi godi dok ne spremim jednog za prodaju i 2 za sebe.

Multiplikator sam nasao jos jedan nov, stara zaliha i pazario posto na onom polovnom moram da uradim jedan zupcanik a pumpu sa namontirao jednu polovnu sto sam pazario na blef za sitne novce u Rumi na vasaru.
Uglavnom, nova pumpa i multiplikator kostaju oko 500 evra a ja za malo vise od pola novaca imam 2 multiuplikatora (nov i polovan) i vise komada pumpi. Za sada fino radi, no, videcemo kako radi kad se ulje ugreje.

Poslednja izmena:
Ja sam danas prebacio utovarivac na njegovu pumpu i nece da radi, cuje se neko malo zvizdanje ali nema pritiska, sad moram i to da remontujem.

Proveri prvo da li vuce fals vazduh na usisnom crevu pa onda teraj dalje. Proveri da li su u multiplikatoru zupcanici ispravni jer mnogu tu ne menjaju ulje pa se desi karambol.

Nazad
Vrh