nikitovic
Član
sa danasnjeg utovara

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da sa današnjeg šta je to čudno vidiš da je radnik u kratkoj majici ,torpedo ma milina danas vreme kazner ja sa njim radim i na parceli od 0,5kjnikitovic je napisao(la):sa danasnjeg utovara![]()
![]()
![]()
kupio pre nekih 6-7god ponekoj današnjoj ceni bi izašao oko750-800ecika_jova je napisao(la):jesi li pravio ili ga kupio i koliko je izneo![]()
200bala je ferga izvlačio iz dola jer ima i kod neravnog terenapocerina je napisao(la):Dobra je stvar, ali ya ravnicarski teren. Kod nas gde ima i brda prakticnija je ona ruka, dosta je laksa. Tesko da bi ferdy u brdu vukao i taj levator i prikolicu. Ali u ravnici ok. Mada bih ja mogao da vucem jer mi je 90% njiva na ravnom
ima neke lance pomoću kojih sama sebe puni pa kad ti nešto ode jedino da upališ bale bila je jedna u oglasima čovek je za nju tražio 2000e navodno u radnom stanjufiat615 je napisao(la):Imal i ko samohodnu prikolicu za bale znali ko kako ona radi.......
torpedo je napisao(la):Jeste prva stvar samo naši traktori i prese zajedno manje vrede od ove prikolice![]()
e to je tacno,inace su te prikolice sa nadogradnjom skupe,cesto skuplje i od traktora,mada i ove obicne nisu jeftine,nova jednoosovinka od 5t 4000€,bar kod mene