Utisci sa Novosadskog sajma 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A gledanje dabe. Morali smo da se zrtvujemo zbo kise koja je pocela oko podneva da pada.

Pozdrav za celu družinu od utorka.
Stvarno bi trebalo na leto, posle žetve da organizujemo nešto.
Da okrenemo nešto...
Ionako je juče neko komentarisao da smo svi pozamašni...
Pa valjda smo paori. Proizvodimo hranu a da budemo ki gljiste...

Nista posebno ,jedino promoterke sto su mi zapele za oko i drveni sporet.

@ galki

Ko ti je kriv kad nisi isao sa pravim drustvom i ne bi ni video sporet Nego samo promoterke i koje pivo i viceve na tud racun. Mnogo si propustio.

@ Branko

Samo nam Dragan18 kvari prosek moracemo da ga malo kljukamo ko guske da dobije na kilazi, jer visinu ima.

Sto se jela tice to moze da prode ali ako ima i sta da se popije. Zato bi trebali da se pobrinu ovi iz VINSKOG srema Pa valda tamo svaka kuca ima podrum. A za Klopu ovo drugi iz SVINJSKOG srema. Ne zove se dabe tako SREM. Mesto predlpzite pa kako bude, isto i datum. Meni svaki odgovara samo da bude na vreme, nedaj boze da se upokojim dok se dogovorite.

Evo sta se meni najvise svidelo na sajmu:
p3280048.jpg

:D :bravo:

@ leka

Ovo je neko nase celjade to sigurno nije promoterka.

@ JOCO< jer ti nevidis od ociju, da ga interesuje traktor sklonio bi ono nase celjade.

peto1 je napisao(la):
@ leka

Ovo je neko nase celjade to sigurno nije promoterka.

@ JOCO< jer ti nevidis od ociju, da ga interesuje traktor sklonio bi ono nase celjade.
Jeste tako je :D to je moja LJUBAV inace Paorova Ljubicica na forumu :cao:

peto1 je napisao(la):
Samo nam Dragan18 kvari prosek moracemo da ga malo kljukamo ko guske da dobije na kilazi, jer visinu ima.

Džaba što on ubacuje kašikom kada đavo izbacuje lopatom pa nemože da se popravi. :haha: :haha:
Imenjače malo šale na tvoj račun nećeš valjda nešto zameriti. :cao:

ma to je onaj mali balavi,AL brate što pivo voli.........iiiiiiiiiiii......e džaba ga bilo. :haha: :haha: ::namigivanje::
Post je spojen: [time]1274619632[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh